Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Rouschmenu | april mei juni 2024

Ter gelegenheid van ons 59-jarig jubileum serveren wij vanaf 26 april t/m 5 mei het Rouschmenu voor €59,00 i.p.v. €69,00!

 

Een sprankelende huiscocktail vooraf

Voorgerecht|
Tonijncarpaccio | Gebakken groene en witte asperges | Wasabi radijsjes | Zoetzure Beurre Blancsaus met kikkomanstrepen
Begeleidende wijn: Wijn v/d Sommelier

Tussengerecht 1
Asperges | Krulstaart ham | Bieslook-ei | Krielaardappel | Botersaus
Begeleidende wijn: Cattin, Pinot gris Bio, Elzas, Frankrijk
(meerprijs van €8,40 per glas)

Tussengerecht 2
Dorade | Scampi | Nasi van wilde rijst en couscous | Groene asperges | Bospeen | Rieslingsaus
Begeleidende wijn: Adulation, Chardonnay, Lodi, USA

Hoofdgerecht
Lamsfilet | Ravioli met ricotta en spinazie | Courgette | Paprika | Snijbonen | Rode portsaus | Rozemarijn | Zwarte knoflook
Begeleidende wijn: Muriel Crianza, Rioja, Spanje

Nagerecht
Chocolade ijs | Advocaat sabayon | Grenache | Rood fruit
Mosacatel de Setubal, portugal
(meerprijs van €7,50 per glas)

Ons  ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden april, mei en juni 2024
(met uitzondering van de feestdagen zoals Valentijnsdag) voor de prijs van € 69,00 per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee

Reserveren kan via 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl. Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.

Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief,
maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!