After Jubileummenu

In juli, augustus en september een heerlijk nieuw After jubileum menu, wel weer voor 50%!

Amuse van het huis


Voorgerechten

Tartaar van tonijn met rivierkreeftenstaartjes, truffel olie en girolles met een kleine salade,
kapertjes en een rollade van courgettes geserveerd met een saus van ansjov
of
Lamskotelet gepandeerd in grove mosterd op wasbonen en gepofte paprika met ananas gemarineerd in ahorn siroop, krenten, een tomatenconsasse en Parmezaanse kaas
of
Een bietencarpaccio op een spread van gepofte paprika, gebakken groene asperges, gebakken Eryngii paddenstoelen, parels van geitenkaas en rucola aangemaakt met olijfolie en basilicum


Hoofdgerechten

Mi-cuit van kabeljauw op risotto met plakjes van rode biet enr rucola, gemarineerde artisjok, spinazie en komkommer met gesmolten tuinkruiden-boter 
of
Dry-Aged entrecote op girolles met venkel en spinazie op een pasta met kruiden-ricotta geserveerd met een jus van kal
of
Gebakken mango en bleekselderij strengels op een groenten-lasange met Taleggio, gebakken girolles, spaghetti allioli met bieslook geserveerd met een rode wijn-gemer saus 


Desserts
Cappuccino taartje met vanille- en mokka ijs geserveerd met een Baileys sabayon
of
Verse aarbeien en vanille ijs met een Campari-vanillesaus met mascarpone en gereduceerd sinaasappelsap
of
Kaasplateau met 5 verschillende Europese kazen, noten, dadels, druiven en stroop

Dit Jubileum menu serveren wij per gehele tafel. Prijs met 50% korting € 23,50 per persoon voor de eerste 10 reserveringen per dagdeel. Vanaf 11 reserveringen bieden wij dit menu aan voor € 28,50 per persoon.


Direct reserveren

Reserveren vóóraf kan via ons digitale formulier.