Rouschmenu

Een sprankelende huiscocktail vooraf


Koud geserveerde zeebaars micuit bereid op een rabarber van Hollandse garnalen spread met Romanesco sla en een frambozen dressing
Begeleidende wijn: Enrique Mendoza, chardonnay, Valencia, Spanje

Lamskotelet gepaneerd in grove mosterd op wasbonen en gepofte paprika met ananas gemarineerd in ahorn siroop, krenten, een tomaten concassee en Parmezaanse kaas geserveerd met een groene kruiden vinaigrette
Begeleidende wijn: Cattin, Pinot Gris, Alsace, Frankrijk


Gegrilde tonijn op rucola met wakame en gember, groene asperges en roseval aardappeltjes begeleid door een Wasabi-Pernod saus


Filet Mignon op girolles met venkel en spinazie op een pasta met kruiden ricotta geserveerd met een jus van kalfsfond met appelstroop
Begeleidende wijn: San mames Doble, Joven, Ribeira del Duero, Spanje


Cappuccino taartje met vanille-ijs en mocca-ijs geserveerd met een Baileys sabayon
Glaasje dessertwijn (voor een meerprijs ad € 4,75 per glas)


Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail, een glas van genoemde begeleidende wijnen en in de maanden april, mei & juni (met uitzondering van de feestdagen) aan onze à la carte gasten.Niet wijndrinkers serveren wij fris of bier en als afsluiting serveren wij u een kopje koffie of thee

Dit Rouschmenu serveren wij enkel per hele tafel. Prijs € 52,- per persoon


Direct reserveren

Reserveren vóóraf kan via ons digitale formulier. Kiest u voor het Rouschmenu bij aankomst dan berekenen wij een supplement van € 5,- p.p.