Vijvermenu

Eerste voorgerecht

Koud geserveerde zeebaars micuit bereid op een rabarber van Hollandse garnalen spread met Romanesco sla en een frambozen dressing


Tweede voorgerecht

Lamskotelet gepaneerd in grove mosterd op wasbonen en gepofte paprika metananas gemarineerd in ahorn siroop, krenten, een tomaten concasse en Parmezaanse kaas geserveerd met een groene kruiden vinaigrette


Tussengerecht

Vis van de dag op aardappelpuree met tomaat en Parmezaanse kaas en een groente lasagne met een Riesling-Pernod saus met bieslook en vongole


Sorbet

Citroensorbet met Campari


Hoofdgerecht

Kalfsoester op een bedje van paddenstoelen met puree, bleekselderij en roomboter snijboontjes met een Port saus met rabarber


Dessert

Cappuccino taartje met vanille-ijs en mocca-ijs geserveerd met een Baileys sabayon


De prijs voor dit 6-gangenmenu bedraagt € 48,50 per persoon.

€ 35,00 2 gangen: Voorgerecht 1, hoofdgerecht, kop koffie

€ 38,50 3 gangen: Voorgerecht 1, hoofdgerecht, dessert

€ 42,00 4 gangen: Voorgerecht 1, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

€ 46,00 5 gangen: Voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

€ 48,00 6 gangen: Voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, sorbet, hoofdgerecht, dessert