Wildproeverij | 1, 2 en 3 december

Wegens succes presenteren wij u nogmaals onze 

Wildproeverij

1, 2 & 3 december 2017

Wij serveren proeverijtjes van alle onderstaande wildgerechten!

 

Amuse
* Zwezerik mousse met duivenborst, sous vide bereid met een mango chutney
* Gepofte courgettes met draadjesvlees van hert en verse geitenkaas

Voorgerechten
Rosbief van wildzwijn op een knolselderij crème met ansjovis chioggia biet
en schnitzel van ree gewenteld in een chutney van preiselbeeren en mosterd
***
Carpaccio van hert op een salsa van aubergine-kaviaar, Parmaham,
groene asperges, Romanesco sla en Parmezaanse kaas
geserveerd met een Muscatel-mango dressing
***
Pompoen en pastinaak velouté met fazantenborst, rivierkreeftenstaartjes en geconfijte rode ui

Hoofdgerechten
Gebakken wilde eend op een ragout van tamme eend met gebakken gnocci
en spruitjes geserveerd met een truffelsaus met tartufata
(de wilde eend kan hagelkogeltjes bevatten)              

***

Hazenrugfilet op een mix van linzen en couscous met groene asperges, rode kool met appel en bosui met een wildsaus met St. Hubert Cognac met room en groene pepers
***
Reerug op een spruitjes stamppot met bospaddenstoelen met een rode wijn saus met Grand Marnier met carrés van koolrabi ingelegd met steranijs en kruidenazijn

Nagerecht

Pinda parfait met karamel met een crumbel van brownies
en een passie vruchten couli met citroen cestes

 

Aanvang 19.00

De prijs van deze Wildproeverij bedraagt € 55,- per persoon

inclusief koffie, thee, frisdrank, bier van het vat, witte & rode huiswijn tijdens het diner.

Verder is het mogelijk om uw Wildproeverij uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement

 

Reserveert u  snel, want wij beloven u een heerlijk 'wild' avondje!

Reserveren is gewenst: e-mail info@derousch.nl of 045 571 58 90 onder vermelding van 'Wild proeverij'

 

 

U kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden voor de Wildproeverij op 1, 2 en 3 december

Bij ''Overige Deelnemers" kunt u eventuele opmerkingen/allergenen noteren