Zomer Menu

In de periode van

25 juni tot en met 24 september 2017

serveren wij voor u ons zomerse menu 

Rosbief van lamsfilet met gebakken groene asperges, een roos van Pata Negra en kalfswang op gemarineerde courgettes met Parmezaanse kaas geserveerd met een tartufata saus


Een compositie van gemarineerde tonijn, Hollandse garnalen, rivierkreeftenstaartjes met scampi’s, paprika uit de oven met een salade van appel en mango begeleid door een Malt Whisky saus


Micuit van kabeljauw met gesmolten tuinkruiden boter op een risotto met plakjes van rode biet, rucola, gemarineerde venkel, spinazie en komkommer 


Kalfsoester op een bedje van paddenstoelen met puree met bleekselderij en roomboter snijboontjes met een Port saus met rabarber


Verse aardbeien en vanille-ijs met een Campari vanillesaus met Mascarpone en gereduceerd sinaasappelsap

 

De prijs van het ‘zomermenu’ bedraagt € 39,95 per persoon

Reserveren vóóraf gewenst o.v.v. ‘zomermenu’
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel