After jubileum menu | januari februari maart

Voorgerechten
Gebakken scampi’s op een romanesco salade met soja broccoli, roze garnalen aangemaakt met een wasabi-komkommer-koriander saus met crème fraîche
of
Wildzwijnshaasje op een taartje van gemarineerde koolrabi met kidneybonen, tomaten concassée, gekaramelliseerde ui, Parmezaanse kaas en groene asperges met een saus van yoghurt, koriander en mango met Romanesco sla
of
Carpaccio van tomaat en mozzarella met verse basilicum, in gember gemarineerde groene asperges, gekarameliseerde appel, rucola, geschaafde parmezaanse kaas en balsamico dressing

Hoofdgerechten
Vis van de dag op wilde rijst met gebakken ananas, bosui, paksoi, kerriesaus met limoengras kokosnootmelk en tomaat concassé
of
Gebakken parelhoen op draadjesvlees van haas met een aardappelgratin met kastanjes en knolselderij, rode kool en bimi
of
Risotto met spinazie en babymais met bimi, gegratineerde Val Dieu, gebakken shitaken, knolselderij uit de oven, artisjokken en een morille jus met bosui

Desserts
Gebakken kaneel-appel met walnootijs, karamelsaus en een crumble van chocolade en nootjes
of
Whisky karamel parfait met chocochips, een crumble van gekarameliseerde noten, ingemaakte morelle en een Tia Maria sabayon
of
Kaasplank met 5 verschillende kazen met zuurdesem broodjes, noten, druifjes en stroop

3-gangen keuzemenu à € 47,00 per persoon, nu met 50% korting slechts voor € 23,50 per persoon,
voor de eerste 10 gasten per dagdeel die reserveren. Vanaf 11 reserveringen bieden wij dit menu aan voor € 28,50 per persoon.
Indien u met meer dan 10 personen kiest voor dit menu geldt de kortingsactie niet,

tevens geldt deze actie niet als u met uw gezelschap apart wilt dineren in één van onze ruimtes.
Als u kiest voor dit menu bij aankomst in het restaurant, rekenen wij een supplement van € 5,- per persoon

Reserveren minimaal één dag vóóraf o.v.v. ‘After Jubileum-menu’, op basis van beschikbaarheid
Telefoon: 045- 571 58 90, E-mail: info@derousch.nl

Heeft u allergieën, meldt het ons dan!