After jubileum menu - Najaar

Voorgerechten
Rilette van kabeljauw en gemarineerde tonijn met wasabi,
zoetzure tomaten en gefrituurde kappertjes
of
Rosbief van wildzwijn op een knolsederij crème met ansjovis chioggia biet
en schnitzel van ree gewenteld in een chutney van preiselbeeren en mosterd
of
Gemarineerde koolrabi met kidneybonen, tomaat concasse gekarameliseerde ui Parmezaanse kaas groene asperge
met een saus van yoghurt, komkommer, knoflook en koriander

Hoofdgerechten
Zalm uit de oven met een vleugje citroen omwikkeld met ontbijtspek op een pasta met huisgemaakt pesto, paksoi en gebakken spinazie
geserveerd met een saus van olijfolie, Martini en groene kruiden
of
Gebakken wilde eend op een ragout van tamme eend met gebakken gnocci en spruitjes geserveerd met een truffelsaus met tartufata
(de wilde eend kan hagel kogeltjes bevatten)
of
Portobello uit de oven met kruidenboter gevuld met paddenstoelen, ui, pompoen, knolselderij en geitenkaas
geserveerd met pasta, haricots verts en bieslook met een saus van Madeira en kastanjes

Desserts
Witte chocolade panna cotta met limonchello gelei
of
Tarte tatin met vanille ijs en een huisgemaakte vanille saus
of
Kaasplank met 5 verschillende kazen met zuurdesem broodjes, noten, druifjes en stroop
 

3-gangen keuzemenu à € 47,00 per persoon, nu met 50% korting slechts voor € 23,50 per persoon,
voor de eerste 10 gasten per dagdeel die reserveren. Vanaf 11 reserveringen bieden wij dit menu aan voor € 28,50 per persoon.
Indien u met meer dan 10 personen kiest voor dit menu geldt de kortingsactie niet,

tevens geldt deze actie niet als u met uw gezelschap apart wilt dineren in één van onze ruimtes.
Als u kiest voor dit menu bij aankomst in het restaurant, rekenen wij een supplement van € 5,- per persoon

Reserveren minimaal één dag vóóraf o.v.v. ‘After Jubileum-menu’, op basis van beschikbaarheid
Telefoon: 045- 571 58 90, E-mail: info@derousch.nl

Heeft u allergieën, meldt het ons dan!