Herfstmenu

In de periode van 21 september tot en met 23 december 2017 serveren wij het Herfstmenu
 

Rosbief van wildzwijn op een knolsederij crème met ansjovis chioggia biet en schnitzel van ree gewenteld in een chutney van preiselbeeren en mosterd
***

Compositie van schaaldieren: 
Noorse garnalen,  Blacktiger Scampi, Hollandse garnalen, Groenlandse garnalen en rivierkreeftenstaartjes, met een tomaten tartaar,
wakamé en zoet-zure appel geserveerd met een malt whisky saus en een Pernod gember kerry saus
***

Vis van de dag op aardappel puree met koolrabi en spinazie  bestrooit met een crumble van Serrano ham
geserveerd met een dragon saus met kervel en een vijgen chutney
***

Reerug filet en wild peper met aardappel gratin, schorseneren, rode kool met appel  en gebakken Romanesco sla
***

Tarte tatin besprenkeld met calvados geserveerd met vanille ijs
en een huisgemaakte vanille saus met een couli van bos vruchten
 

De prijs van het ‘herfstmenu’ bedraagt € 39,95 per persoon
Reserveren vóóraf gewenst o.v.v. ‘herfstmenu’
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Als u kiest voor dit menu bij aankomst in het restaurant, rekenen wij een supplement van € 5,- per persoon

Reserveren minimaal één dag vóóraf o.v.v. ‘After Jubileum-menu’, op basis van beschikbaarheid.
Telefoon: 045- 571 58 90, E-mail: info@derousch.nl

Heeft u allergieën, meldt het ons dan!