Hoofdgerechten

€ 19,50 Varkenshaasmedaillons met groene asperges, oesterzwammen, room en een vleugje Riesling 


€ 23,50 Wildzwijnshaasje met gepofte carrés van pompoen met rozemarijn, roomboter-spruitjes en een rode wijn saus van preiselbeeren, dadels en Grand Marnier   


€ 23,95 Gebakken wilde eend op een ragout van tamme eend met gebakken gnocci en spruitjes geserveerd met een truffelsaus met tartufata (de wilde eend kan hagelkogeltjes bevatten)   


€ 27,50 Reerug filet en wild peper met aardappelgratin, schorseneren, rode kool met appel  en gebakken Romanesco sla


€ 25,95 Tournedos met een pepersaus of een Stroganoffsaus


€ 26,95 Hertenrugfilet op rode kool met spruitjes, paddenstoelen en aardappelgratin met een wildsaus van Oude Jenever mosterd en Jeneverbessen      


€ 25,75 Getrancheerde kalfsentrecote met aardappelgratin en schorseneren met een torentje van gepofte groenten en snijboontjes geserveerd met een rode wijn saus met rode gekonfijte uitjes


€ 24,75 Gemarineerde tonijn op pasta met courgettes en haricots verts met gebakken scampi begeleid door een Beurre Blanc saus met dille en knolselderij


€ 24,50 Vis van de dag op een aardappelpuree met gele biet, knolselderij, uitjes en haricots verts met een saus van wilde scampi                   


€ 26,75 Gebakken wilde scampi op gegrilde groene asperges en courgettes, pasta aangemaakt met Parmezaanse kaas en een kreeftensaus           


€ 21,75 Portobello uit de oven met kruidenboter gevuld met paddenstoelen, ui, gepofte paprika, aubergines, pompoen, knolselderij en geitenkaas geserveerd met pasta, haricots verts, bieslook en een saus van Madeira en kastanjes


€ 34,00 Gebakken zeetong.