Hoofdgerechten

€ 23,50 Wildzwijn op een stamppot met witlof, appel, rode ui en Parmezaanse kaas met roomboter spruitjes begeleid door een rode wijn saus met vijgen chutney en grove mosterd              


€ 25,95 Herten medaillon op een aardappel puree met kastanjes, knolselderij en rucola, rode kool en bosui begeleid met een rode wijnsaus met een uienchutney en triple sec          


€ 19,50 Varkenshaasmedaillons met een courgette room saus met champignons en een vleugje witte wijn


€ 20,75 Duet van filet de boeuf  en varkenshaasmedaillon met paddenstoelen, peulvruchtjes, roseval aardappeltjes en een Madeira saus met uitjes


€ 25,95 Tournedos met een pepersaus of een Stroganoffsaus


€ 26,95 Tournedos van de ‘Grain Fed Black Angus’ op paddenstoelen met courgettes gevuld met artisjok op aardappelpuree met haricots verts begeleid door een kalfsfond met balsamico-Maple syrup      


€ 25,75 Getrancheerde kalfsentrecote met shi-take geserveerd met een port Tartufata saus, Rozeval aardappeltjes met een trio van gepofte groenten


€ 23,75 Gebakken parelhoenborst op draadjesvlees van haas met een aardappelgratin met kastanjes en knolselderij, rode kool en bimi


€ 21,75 Risotto met spinazie, babymaïs en bimi, gegratineerde Val Dieu, gebakken shii- take, knolselderij uit de oven, artisjokken en een morille jus met bosui                  


€ 24,75 Gemarineerde tonijn op pasta met courgettes en haricots verts met gebakken scampi begeleid door een Beurre Blanc saus met dille en knolselderij       


€ 24,50 Vis van de dag met gebakken aardappel gnocchi, rode biet, gekarameliseerde bosui en bimi, met een Pernod saus met verse kervel


€ 26,75 Gebakken wilde scampi op gegrilde groene asperges en courgettes, pasta aangemaakt met Parmezaanse kaas en een kreeftensaus


€ 34,00 Gebakken zeetong