Hoofdgerechten

€ 23,50 Lamsfilet op een stoof van lam, risotto met paddenstoelen, bospeen en haricots verts


€ 19,50 Varkenshaasmedaillon met groene asperges, oesterzwammen, room en een vleugje Riesling.


€ 23,95 Dry-aged entrecote op girolles met venkel en spinazie op een pasta met kruiden ricotta geserveerd met een jus van kalfsfond met appelstroop en morellen


€ 25,00 Tournedos met een pepersaus of een Stroganoffsaus.


€ 24,00 Kalfsoester op een bedje van paddenstoelen met puree met bleekselderij en roomboter snijboontjes met een Port saus met rabarber


€ 25,00 Tournedos op girolles met venkel en spinazie op een pasta met kruiden ricotta geserveerd met een jus van kalfsfond met appelstroop         


€ 25,75 Lamskroon (Corona Agnella) geserveerd met een Barolo-saus met verse tijm en een vleugje honing, Roseval aardappeltjes en een ratatouille van groente


€ 23,75 Gemarineerde tonijn op pasta met courgettes en haricots verts met gebakken scampi begeleid door een Beurre Blanc saus met dille en knolselderij


€ 24,50 Vis van de dag op aardappelpuree met tomaat en Parmezaanse kaas en een groente lasagne met een Riesling-Pernod saus met bieslook en vongole                     


€ 26,75 Gebakken wilde scampi op gegrilde groene asperges en courgettes, pasta aangemaakt met Parmezaanse kaas, gekonfijte venkel en een kreeftensaus           


€ 21,75  Gebakken mango en  bleekselderij stengels op een groente lasagne met Taleggio (Italiaanse kaas), gebakken girolles, spaghetti aioli met bieslook geserveerd met een rode wijn gember saus 


€ 34,00 Gebakken zeetong.

Beschikbaar in deze restaurants: