Paasmenu

Op zondag 16 april 2017 en maandag 17 april 2017 serveren wij een 6-gangen Paasdiner

Carpaccio van asperges op een koude Mousseline met courgettes en witte balsamico met verse zalm gemarineerd in een dille-mosterd-limoen marinade met een warme bouillon van asperge en ei


Rosbief van Margret de Canard op een compote van Eryngii-paddenstoelen, citrus en rozijnen op een frisse salade met een crumble van geitenkaas afgemaakt met een Muscatel dressing


Wilde scampi en Black Tiger scampi op pasta met aubergines en een kreeftensaus met kruidenboter en rucola   


Limoensorbet met grapefruit en Belvedere wodka


Kalfsoester van kalfslende op pasta met gekarameliseerde witlof en peulvruchten afgemaakt met Parmezaanse kaas en bieslook geserveerd met een Douce France saus


Sinaasappeltaartje met gebakken annanas en cocos geserveerd met een saus op basis van gele Grand Marnier


De prijs van dit 6-gangen diner bedraagt € 48,50 per persoon.

€ 35,00 2-gangen: Voorgerecht 1, hoofdgerecht, kopje koffie of thee
€ 38,50 3-gangen: Voorgerecht 1, hoofdgerecht, dessert
€ 42,00 4-gangen: Voorgerecht 1, voorgerecht 2, hoofdgerecht, dessert
€ 46,00 5-gangen: Voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

Reserveren

Direct reserveren kan via ons formulier.

Beschikbaar in deze restaurants: