Rousch menu

Een sprankelende huiscocktail vooraf


Rosbief van wildzwijn op een knolselderij crème met ansjovis chioggia biet en schnitzel van ree gewenteld in een chutney van preiselbeeren en mosterd
Begeleidende wijn: ‘Glas wijn van onze Sommelier’


Een kreeften soep met coquille en verse zalm en rivierkreeften staarten met parels van fijne olijfolie


Vis van de dag op rigotto met spekjes en paddenstoelen met een snert mousseline
Begeleidende wijn: ‘Verdejo – Val de Vid – Rueda, Spanje’


Duet van getrancheerde kalfsentrecote met aardappelgratin en schorseneren met een torentje van gepofte groenten
en snijboontjes geserveerd met een rode wijn saus met rode gekonfijte uien
Begeleidende wijn: 'Merlot - Antoine Moueix - Bordeaux, Frankrijk’


Pinda parfait met karamel met een crumbel van brownies en een passie vruchten couli met citroen cestes
Begeleidende dessertwijn (voor een meerprijs ad € 4,75 per glas): ‘Malvasia Dolce – Emilia Romagna, Italië’ 

 

Dit ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden oktober, november en december 2017                      
(met uitzondering van de feestdagen) aan onze à la carte gasten, voor de prijs van € 52,- per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris
en als afsluiting een kopje koffie of thee.

Reserveren vóóraf kan direct via ons formulier
Bellen mag ook naar telefoonnummer 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.
Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,- per persoon.
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel.

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief,
maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!