Rousch menu

Een sprankelende huiscocktail vooraf

Gebakken coquille op een tartaar van tonijn met Hollandse garnalen met truffelolie, paprika uit de oven, wakame en een wasabi-mayonaise met limoen

Begeleidende wijn: ‘Pinot gris, Cattin, Elzas, Frankrijk’


Asperges op een koude witte balsamico-sinaasappelmousseline met gerookte eend, een roos van kalfsrosbief, gebakken shiitake en Romanesco sla


Vis van de dag op wilde rijst met gebakken ananas, bosui, paksoi, kerriesaus met limoengras kokosnootmelk en tomaat concassé

Begeleidende wijn: ‘Chardonnay/Viognier, (bio) 99 Rosas, Tierra de Castilla, Spanje'


Wildzwijn op een stamppot met witlof, appel, rode ui en Parmezaanse kaas met roomboter spruitjes begeleid door een rode wijn saus met vijgen chutney en grove mosterd

Begeleidende wijn: 'Een glas van onze sommelier


Gebakken kaneel-appel met walnotenijs, karamelsaus en een crumble van chocolade en nootjes

Begeleidende dessertwijn (voor een meerprijs ad € 4,75 per glas): ‘Malvasia Dolce – Emilia Romagna, Italië’


Dit ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden januari, februari en maart 2018 (met uitzondering van de feestdagen) aan onze à la carte gasten, voor de prijs van € 53,- per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee.

Reserveren vóóraf kan direct via ons formulier
Bellen mag ook naar telefoonnummer 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.
Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,- per persoon. Dit menu serveren wij enkel per hele tafel.

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief, maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!