Rouschmenu

Een sprankelende huiscocktail vooraf


Koud geserveerde zeebaars micuit bereid op een rabarber van Hollandse garnalen spread met Romanesco sla en een frambozen dressing
Begeleidende wijn: Enrique Mendoza, chardonnay, Valencia, Spanje


Lamskotelet gepaneerd in grove mosterd op wasbonen en gepofte paprika met ananas gemarineerd in ahorn siroop, krenten, een tomaten concassee en Parmezaanse kaas geserveerd met een tartufata saus
Begeleidende wijn: Cattin, Pinot Gris, Alsace, Frankrijk


Gegrilde tonijn op rucola met wakame en gember, groene asperges en roseval aardappeltjes begeleid door een Wasabi-Pernod saus


Filet Mignon op girolles met venkel en spinazie op een pasta met kruiden ricotta geserveerd met een jus van kalfsfond met appelstroop

Begeleidende wijn: San mames Doble, Joven, Ribeira del Duero, Spanje


Cappuccino taartje met vanille-ijs en mocca-ijs geserveerd met een Baileys sabayon
Glaasje dessertwijn (voor een meerprijs ad € 4,75 per glas)
 

 

Dit ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden juli, augustus en september 2017                     
(met uitzondering van de feestdagen)
aan onze à la carte gasten, voor de prijs van € 52,- per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris
en als afsluiting een kopje koffie of thee.

Beschikbaar in deze restaurants: