Vijvermenu

Eerste voorgerecht
Rilette van kabeljauw en gemarineerde tonijn met wasabi,
zoetzure tomaten en gefrituurde kappertjes

Tweede voorgerecht
Pata Negra met rucola en Parmezaanse kaas geserveerd met een Pedro Ximenez dressing

Tussengerecht
Vis van de dag op risotto met spekjes en paddenstoelen met een snert mousseline

Sorbet
Citroen sorbet met een vleugje Bombay Sapphire gin en lemongras siroop

Hoofdgerecht
Hertenrugfilet op rode kool met spruitjes, paddenstoelen en aardappelgratin met een wildsaus van Oude Jenever mosterd en Jeneverbessen

Dessert
Tarte Tatin besprenkeld met Calvados geserveerd met vanille ijs en een huisgemaakte vanille-saus met een coulis van bosvruchten

€ 35,00 2 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, kop koffie                                                              
€ 38,50 3 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, dessert                                                                        
€ 42,00 4 gangen = voorgerecht 1, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                                
€ 46,00 5 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                   
€ 48,50 6 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, sorbet, hoofdgerecht, dessert       

Dagmenu à € 29,50 per persoon


Dagelijks wordt door ons met zorg een dagmenu voor u samengesteld, waarbij u een keuze kunt maken uit

2 voorgerechten
2 hoofdgerechten
2 nagerechten

Daggerecht à € 19,- per persoon


Een dagelijks wisselend hoofdgerecht van vlees of vis, door onze chef-kok samengesteld.
Onze gastvrouw/gastheer zal dit dagmenu of daggerecht graag aan u presenteren