Vijvermenu

Eerste voorgerecht
Gemarineerde tonijn op een carpaccio van zalm met een limoendressing, frisée, gepofte aubergine en rivierkreeftstaartjes

Tweede voorgerecht
Wildzwijnshaasje op een taartje van gemarineerde koolrabi met kidneybonen, tomaten concassé, gekaramelliseerde ui, Parmezaanse kaas en groene asperges met een saus van yoghurt, koriander en mango met Romanesco sla

Tussengerecht
Vis van de dag op een risotto met babymaïs en spinazie begeleid door een kreeftensaus met Pernod

Sorbet
Limoen sorbet met Aperol Spritz

Hoofdgerecht
Tournedos van de Grain Fed Black Angus op paddenstoelen met courgettes gevuld met artisjok op aardappelpuree met haricots verts begeleid door een kalfsfond met balsamico-Maple syrup

Dessert
Chocolade soufflé met een hazelnoten sabayon en vanille ijs met een rode wijn peer

€ 35,00 2 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, kop koffie                                                              
€ 38,50 3 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, dessert                                                                        
€ 42,00 4 gangen = voorgerecht 1, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                                
€ 46,00 5 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                   
€ 48,50 6 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, sorbet, hoofdgerecht, dessert       

Dagmenu à € 29,50 per persoon


Dagelijks wordt door ons met zorg een dagmenu voor u samengesteld, waarbij u een keuze kunt maken uit

2 voorgerechten
2 hoofdgerechten
2 nagerechten

Daggerecht à € 19,- per persoon


Een dagelijks wisselend hoofdgerecht van vlees of vis, door onze chef-kok samengesteld.
Onze gastvrouw/gastheer zal dit dagmenu of daggerecht graag aan u presenteren