Voorgerechten

€ 13,50Lamskotelet gepaneerd in grove mosterd op wasbonen en gepofte paprika met ananas gemarineerd in ahorn siroop, krenten, een tomaten concasse en Parmezaanse kaas geserveerd met een groene kruiden vinaigrette.


€ 14,00Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum een balsamico dressing, Parmezaanse kaas en een tomaten concassée.


€ 14,00Rosbief van lamsfilet met gebakken groene asperges, een roos van Pata Negra en kalfswang op gemarineerde courgettes met Parmezaanse kaas geserveerd met een tartufata saus


€ 16,50Caesar Salad met scampi’s en gemarineerde zalm  


€ 14,00Koud geserveerde zeebaars mi-cuit bereid op een rabarber van Hollandse garnalen spread met Romanesco sla en een frambozen dressing


€ 13,75Een compositie van gemarineerde tonijn, Hollandse garnalen, rivierkreeftenstaartjes met scampi’s, paprika uit de oven met een salade van appel en mangobegeleid door een Malt Whisky saus     


€ 15,95Gebakken coquilles en scampi op frisée met een olijfolie-kruidendressing. Tomaten tapenade en gemarineerde courgettes.


€ 13,75 Een bieten carpaccio op een paprika spread  van gepofte paprika, gebakken groene asperges, gebakken Eryngii paddenstoelen, parels van geitenkaas en rucola aangemaakt met olijfolie en basilicum en balsamico azijn          


€ 28,00Een palet van vijf voorgerechten koud en warm geserveerd voor twee personen, om te delen.

Beschikbaar in deze restaurants: