Voorgerechten

€ 14,00Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum en een balsamico-dressing, Parmezaanse kaas en een tomaten-concassée      


€ 14,25Vitello van wildzwijn op een knolselderij crème met ansjovis chioggia biet en schnitzel van ree gewenteld in een chutney van preiselbeeren en mosterd


€ 15,25Carpaccio van hert op een salsa van aubergine-kaviaar, Parmaham, groene asperges, Romanesco sla en Parmezaanse kaas geserveerd met een Muscatel-mango dressing


€ 13,95Salade van rucola en witlof met gerookte zalm en gemarineerde zalm geserveerd met  een witte chocolade dressing en een coulis van wasabi   


€ 14,75Rilette van kabeljauw en gemarineerde tonijn met wasabi, zoetzure tomaten en gefrituurde kappertjes


€ 14,95Noorse garnalen,  Black Tiger scampi, Hollandse garnalen, Groenlandse garnalen en rivierkreeftstaartjes, met een tomatentartaar, wakamé en zoet-zure appel geserveerd met een Malt whisky saus en een Pernod gember kerrie saus


€ 15,95Gebakken coquilles en scampi op frisée met een olijfolie-kruidendressing. Tomaten tapenade en gemarineerde courgettes.


€ 13,75 Gemarineerde koolrabi met kidneybonen, tomaten-concassé, mango, witlof, gekaramelliseerde ui, Parmezaanse kaas en groene asperges met een saus van yoghurt, komkommer, knoflook en koriander       


€ 30,00Een palet van vijf voorgerechten koud en warm geserveerd voor twee personen, om te delen.