Voorgerechten

€ 13,75Gepofte courgettes en paprika op draadjesvlees van haas, met gebakken parelhoenfilet met een kleine salade, julienne van Seranoham  geserveerd met een PX dressing      


€ 14,00Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum en een balsamico-dressing, Parmezaanse kaas en een tomaten-concassée      


€ 14,75 Wildzwijnshaasje op een taartje van gemarineerde koolrabi met kidneybonen, tomaten concassée, gekaramelliseerde ui, Parmezaanse kaas en groene asperges met een saus van yoghurt, koriander en mango met Romanesco sla


€ 14,75Gebakken coquille op een tartaar van tonijn met Hollandse garnalen met truffelolie, paprika uit de oven, wakame en een wasabi-mayonaise met limoen


€ 13,95Gemarineerde tonijn op een carpaccio van zalm met een limoendressing, friseé, gepofte aubergine en rivierkreeftstaartjes


€ 14,95 Een gepofte courgettes met gerookte zalm, wilde zalm, Hollandse garnalen en gekarameliseerde appel met zwarte peper, avocado, frisée met een cocktailsaus en een kerrie pernod saus      


€ 15,95Gebakken coquilles en scampi op frisée met een olijfolie-kruidendressing, tomaten tapenade en gemarineerde courgettes.


€ 13,75 Carpaccio van tomaat en mozzarella met verse basilicum, in gember gemarineerde groene asperges, gekarameliseerde appel, rucola, geschaafde parmezaanse kaas en balsamico dressing       


€ 30,00Een palet van vijf voorgerechten koud en warm geserveerd voor twee personen, om te delen.