Wintermenu

In de periode van 27 december tot en met 21 maart 2018 serveren wij het Wintermenu
 

Een gepofte courgettes met gerookte zalm, wilde zalm, Hollandse garnalen en gekarameliseerde appel met zwarte peper, avocado, frisée met een cocktailsaus en een kerrie-Pernod saus

***

Een spinazie velouté met groene asperges, mozzarella en gerookte eendenborst

***

Tataki tonijn met gebakken coquille, wakame, oosterse aubergines, baby mais, zoet zure komkommer en wasabisaus

***

Herten medaillon op een aardappel puree met kastanjes, knolselderij, rucola, rode kool en bosui begeleid met een rode wijnsaus met een uienchutney en triple sec

***

Whisky karamel parfait met choco chips, een crumble van gekarameliseerde noten met in gemaakte morellen en een Tia Maria sabayon

De prijs van het ‘Wintermenu’ bedraagt € 39,95 per persoon
Reserveren vóóraf gewenst o.v.v. ‘Wintermenu’
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Als u kiest voor dit menu bij aankomst in het restaurant, rekenen wij een supplement van € 5,- per persoon

Heeft u allergieën, meldt het ons dan!