Nieuwjaarsdag

Knallend het nieuw jaar in!

Dit jaar is Auberge de Rousch voor het eerst geopend op nieuwjaarsdag vanaf 18:00 openen wij onze deuren!

Nieuwjaarsdiner Auberge de Rousch

Rilette van kabeljauw op carpaccio van verse zalm met een limoen marinade geserveerd met frisée, gepofte aubergines en rivierkreeftenstaartjes
Begeleidende wijn:
‘Chardonnay – Mendoza – Alicante, Spanje’

***

Wildzwijnshaasje op een taartje van gemarineerde koolrabi met kidneybonen, tomaten concassee, gekaramelliseerde ui, Parmezaanse kaas en groene asperges met een saus van yoghurt, koriander en mango met Romanesco sla

Begeleidende wijn:
‘Verdeca – Masseria Pietrosa – Puglia, Italië’

***

‘Dorade Royal’ op een risotto met pompoen en spinazie

begeleid door een kreeftensaus met Pernod

Begeleidende wijn:
‘Chardonnay – Don David – Salta, Argentinië’

***
Tournedos van de Grain Fed Black Angus op paddenstoelen met courgettes gevuld met artisjok op aardappelpuree met haricots verts
begeleid door een kalfsfond met balsamico-Maple syrup

Begeleidende wijn:
‘Primitivo – Surani – Manduria, Italië’

***

Kaasplankje met verschillende Europese kazen
Begeleidende  wijn:
‘Dows Master blend, Rode port'

***

Chocolade soufflé met een hazelnoten sabayon en vanille ijs met een rode wijn peer

Begeleidende wijn: ‘Maury – Croix Milhas, Frankrijk

 

Diner, inclusief fris, tapbier, koffie, thee en wijnarrangement à € 59,50 per persoon

Reserveren is noodzakelijk, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. ‘After Christmas Diner’

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief, maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering

 


 

Uiteraard is het ook mogelijk om op nieuwjaarsdag a la carte te eten in ons restaurant!