Tafel boeken Suite boeken

Facebook

Werken bij

De Rousch is een gezellig familiebedrijf in Heerlen, met een breed aanbod aan horeca, van a la carte dineren, bruiloften, feesten tot aan vergaderingen.

Met een restaurant, een brasserie, een bar, een prachtige binnenhof en een vijverterras zijn wij de perfecte locatie voor een culinaire avond.

In januari 2021 openden wij tevens Hotel de Rousch, waarmee ons horeca aanbod helemaal compleet is.

 

Wij hebben op dit moment de volgende vacatures:

- Interieurverzorg(st)er, parttime 10-20 uur per week

- Zelfstandig medewerker bediening, parttime & fulltime, 10-38 uur per week

- Receptioniste / back-office medewerker, parttme 16-32 uur per week

- Zelfstandig werkend kok, 38 uur per week

- Chefkok, 38 uur per week

- Zalenvoorbereider / Facilitair medewerker,  het aantal uren is in overleg te bepalen

- Medewerker bediening ontbijt, 5-24 uur per week

- Zelfstandig werkend kok ontbijt, 8-32 uur per week

 

Interieurverzorg(st)er

Wat zoeken we in jou?

Je krijgt energie van orde en netheid. Je vind het belangrijk dat gasten kunnen genieten van een schone omgeving. Je zorgt ervoor dat alle zalen er verzorgd uitzien. Bij drukte in het hotel zorg je ervoor dat de kamers er tip top bij liggen en maak je de begane grond schoon zodat gasten verzorgd binnenkomen.

Werken in het weekend vormt voor jou geen probleem en sluit perfect aan op je privé leven. Je werkdag is elke dag anders, door de wisselende werkzaamheden bij Auberge de Rousch én Hotel de Rousch.
 

Wat bieden wij?

Een veelzijdige baan voor minimaal 10 uur per week. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao. Het is een parttime baan met uitzicht op een vast contract.

Contractduur 12 maanden

Verwachte startdatum: 17-5-2021

Soort dienstverband: Parttime, Tijdelijk

 

Zelfstandig medewerker bediening

Voor deze functie zoeken wij zowel parttime (20-24 uur) als fulltime medewerkers (38 uur) andere uren kunnen uiteraard in overleg
 

Werkzaamheden:
-    Verzorgen van de gasten in ons a la carte restaurant en tijdens banqueting partijen
-    Het motiveren, stimuleren, instrueren en corrigeren van het bediening personeel
-    Zelfstandig een banqueting partij verzorgen
-    Adviseren van wijnen, dranken en gerechten aan de gasten
-    Bestellingen opnemen en afrekenen
-    Serveren van gerechten
-    Klaarmaken en serveren van dranken
-    Voorbereidende en afrondende werkzaamheden verrichten
-    Gereed maken van de zalen voor betreffende banqueting partijen
 

Wie zoeken wij?
Onze ideale kandidaat heeft de volgende aspecten in huis:
Kennis van:
-    Wijn
-    Andere dranken en het gereedmaken van deze dranken
-    Serveertechnieken
 

Persoonlijke kenmerken:
-    Flexibel
-    Leergierig
-    Probleemoplossend
-    Motiverend
-    Stressbestendig
-    Passie voor eten en gastronomie
 

Diploma’s en ervaring:
-    Een diploma als gastheer / gastvrouw op minimaal niveau 2 
-    Of aantoonbare ervaring in een soortgelijk bedrijf.
 

Wat bieden wij:
Een marktconform salaris in overleg en de kans om in een constant innoverend bedrijf te werken. Tevens bieden wij ook mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen en voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.


Receptioniste / Back-office medewerker

Jouw werkzaamheden bestaan met name uit:

- Sales and Banqueting
- Receptiewerkzaamheden
- Ondersteunende werkzaamheden in het hotel (bijv. ontbijt)
- Financiële administratie, facturatie en debiteuren/crediteurenbeheer
- Salarisadministratie, personeelsplanning en verzuimbegeleiding
- Intern en extern relatiebeheer
- Algehele managementondersteuning
- Overige officewerkzaamheden
 

Wat zoeken we in jou?

Jij bent het gezicht én het visitekaartje van ons gloednieuwe hotel. Je ontvangt gasten en je begint te glunderen als je jouw naam in een review ziet terugkomen. We zijn in korte tijd nummer 1 hotel in Heerlen geworden en jij krijgt energie van de uitdaging om deze positie te behouden. Dankzij jou halen we dagelijks nieuwe reserveringen binnen en draag jij zorg voor de uitwerking hiervan. De verantwoordelijkheid voor het maken van omzet, de opstart van Hotel de Rousch én het perfect uitwerken van reserveringen schrikt jou niet af. Sterker nog: dat motiveert jou om elke dag gasten met een glimlach bij ons terug te laten komen.

Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden, zoals het aannemen van telefoon, inchecken van gasten en het verwerken van reserveringen voor ons restaurant en zalen gedeelte of het afhandelen en oplossen van klachten.

Help jij ons de groei van het nieuwe hotel verder uit te bouwen?
 

Persoonlijke eigenschappen:

- Flexibel
- Gedreven in omzet maken
- Doorzettingsvermogen
- Pro-actief
- Creatief en leergierig, roblemen oplossend denken
- Teamplayer
- Efficient, kritisch en oplossingsgericht
- Stressbestendig
- Geen 9 tot 17 uur mentaliteit
 

Wat bieden wij:

Een marktconform salaris in overleg en de kans om in een constant innoverend bedrijf te werken met een gezellig, groot en hecht team. Tevens bieden wij ook mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.


Oproepkracht medewerker bediening

Wil jij graag werken tijdens feesten of werken in ons mooie restaurant en is het voor jou geen probleem om in de avonduren te werken? Dan ben ik op zoek naar jou!

Lijkt het jou leuk om in de avond- en weekenduren bij te verdienen door in de horeca te werken en ben jij minimaal 16 jaar oud?

De werkzaamheden bestaan uit het serveren van drankjes, bar werkzaamheden tijdens feesten en het gereed maken van de zalen waar die partijen plaats vinden. Met andere woorden er voor zorgen dat onze gasten een top avond hebben!

Ervaring is niet noodzakelijk maar wel fijn! Belangrijker is dat je enthousiast bent en graag nieuwe dingen wilt leren.
 

Wij zoeken iemand met de volgende persoonlijkheidskenmerken:

- Flexibel
- Leergierig
- Enthousiast
- Stressbestendig
 

Wat bieden wij:

Een marktconform salaris in overleg en de kans om in een constant innoverend bedrijf te werken met een gezellig, groot en hecht team. Tevens bieden wij ook mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.-


Sous-chef en een zelfstandig werkend kok

Dankzij jou hebben we elke dag tevreden gasten en stromen de positieve recensies binnen.

Dat de verantwoordelijkheid voor het tijdig doorgeven van culinaire gerechten in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dat motiveert jou om elke dag te spelen met kleuren, smaak en presentatie.

Dat jij alles op alles zet voor een ultieme smaakbeleving voor onze gasten vinden wij bewonderingswaardig. Samen met jouw inzet en kookkunsten kunnen wij onze gasten pas écht blij maken!

Het aansturen van de keukenbrigade, strikt werken volgens HACCP normen en ruimte voor creativiteit en passie zorgen ervoor dat jij een glimlach tovert op het gezicht van onze gasten. Dat is werken bij de Rousch!

 

Wat zoeken we in jou?

Samen met jouw team ben je medeverantwoordelijk voor een goed verloop van het ontbijt, lunches en diners in onze verschillende sfeervolle ruimtes.

Je houdt van structuur en ben je uitmuntend in plannen en het maken van mice-en-place lijsten.

Jij zorgt ervoor door jouw structuur en planning dat de diversiteit die we aanbieden overzichtelijk en van kwalitatief goed niveau blijft.

Je bent zelfverzekerd en deelt je kennis graag met collega’s en gasten. Je communiceert op een rustige en duidelijke manier en houdt daardoor de organisatie en tijdplanning tijdens de service scherp in de gaten. Daarnaast heb je al de nodige culinaire ervaring opgedaan en geniet je ervan om jullie creaties terug te zien op het bord.

Jouw gerechten zien er niet alleen lekker, maar ook verzorgd uit. Jij werkt netjes en hygiënestaat bij jou hoog in het vaandel. We hoeven jou dus niets te vertellen over de regels (HACCP). Je houdt jouw werkplek schoon en ruimt deze op wanneer jouw dienst is afgelopen. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit in onze keuken constant blijft, voer je ook regelmatig controles uit, zoals bijvoorbeeld de houdbaarheid en versheid van de producten.

Familiebedrijf de Rousch is elke dag geopend voor ontbijt, lunch en diner.

 

Diploma’s en ervaring?

Afgeronde koksopleiding op minimaal niveau 4, bij voorkeur aangevuld met SVH-leermeestersdiploma. Aantoonbare kennis van alle kooktechnieken. Je hebt brede kennis van diverse internationale keukens, a la carte koken en ervaring in het hogere culinaire segment.

Het motiveren van collega’s is je tweede natuur en je krijgt energie om samen tot een goed resultaat komen. Je hebt ervaring in banquet, kennis van Word en beheersing van Excel en de Nederlandse taal. De wisselde tijd, ook in avonden en weekenden, sluit perfect aan op je drukke privé leven.

 

Wat bieden wij?

Je werkt in een keuken voorzien van de modernste apparatuur.
Een veelzijdige baan voor 38 uur per week. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao, schaal 8.
Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
Een baan in een snelgroeiende organisatie met ruimte voor eigen ontwikkeling


 


Zalenvoorbereider / Facilitair medewerker 

Wat zoeken we in jou?

Je bent de dragende kracht voor onze zalen en partijen. Je zorgt op basis van uitgewerkte reserveringen voor de juiste zaalinrichting ten behoeve van vergaderingen, lunches, diners, partijen, etc. in het bedrijf (meerdere zalen, met uiteenlopende bezoekerscapaciteit).

Je krijgt energie van het klaarzetten van tafels, stoelen, servies en bestek en buffetten. Jouw voorbereiding zorgt ervoor dat gasten een prachtige zaal binnenkomen en onbezorgd kunnen beginnen met hun reservering.

 

Door de 13 verschillende zalen die de Rousch beschikt, is er altijd voldoende voor te bereiden en zit je nooit stil. Je bent een harde werker en je krijgt energie van continue bezig zijn.

Je kunt secuur werken en bent in staat om op basis van een sheet (werkbrief) een zaalinrichting voor te bereiden. Je werkt graag vroeg in de ochtend of laat in de avond om de zaalinrichting voor vandaag of morgen voor te bereiden. Je kunt zelfstandig werken en je werkt graag alleen of in een klein team.

Jouw werkzaamheden bestaan met name uit:

- Klaarzetten van stoelen en tafels conform de reservering
- Controleren van de zaleninrichting po[ de overeenstemming met de planningsgegevens
- Indekken van tafels voor diner, koffietafels of vergaderingen
- Opruimen van zalen na afloop van partijen
 

Persoonlijke eigenschappen:

- Doorzettingsvermogen
- Pro-actief
- Secuur
- Actief
- Zelfstandig
- Ordelijk


Medewerker bediening ontbijt

Wat zoeken we in jou?

Je bent een echt ochtendmens en je krijgt energie van het verrassen van gasten van het hotel. Jij bent het eerste contact met onze hotel gasten aan het begin van een nieuwe dag en jij laat deze spetterend beginnen.

Jij zorgt ervoor dat het ontbijt iedere ochtend smakelijk klaar is gezet en zorgt ervoor dat het gedurende de ontbijttijd perfect in orde blijft voor de gasten. Je ontvangt de gasten bij aankomst in de ontbijtzaal en controleert het kamernummer. Je bedient de gasten e zorgt ervoor dat ze met een heerlijk ontbijt de dag goed beginnen. Tijdens je dienst zorg je ervoor dat de ontbijtzaal netjes blijft, ruim je tafels af en zet je alvast servies ,bestek en glazen in de vaatwasmachine.

                                                            

Wat zoeken wij?

Wij zijn per direct op zoek naar een parttime medewerker bediening voor ons hotel ontbijt.
Het aantal uren per week is in onderling overleg te bepalen.
Je bent vanaf 6:30 in de ochtend beschikbaar voor een aantal uren (minimaal tot 12:00).

 

Jouw werkzaamheden bestaan met name uit:

• Welkom heten van de gasten als gastheer of gastvrouw
• Voorbereiden en aanvullen van vers ontbijt buffet
•  het voorbereiden van het ontbijt voor de volgende dag
• Gasten oprechte aandacht geven
• Voorbereiden van de lunch in de middag
• Zorgdragen van een schoon en verzorgd restaurant
• Tafels afruimen en bijhouden van de afwas
 

Wat bieden wij:

Een afwisselende baan met veel gastcontact en een marktconform salaris.

Parttime uren: 5-24 uur per week


Zelfstandig werkend kok ontbijt

Wat zoeken we in jou?

In ons hotel werk je voornamelijk zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van het hotelontbijt en eventueel de buffet-lunch in de middag. Je kunt zelfstandig werken en hebt een passie voor eten. Je bent een echt ochtendmens en je krijgt energie van tevreden gasten.

Je werkt in een open keuken en contact maken met gasten geeft jouw energie. Je zorgt voor goede kwaliteit en verse producten op het ontbijtbuffet. Het bereiden van het ontbijt geeft jou energie voor de hele dag en je zorgt voor verse broodjes, vers gekookte eitjes.
Je houdt van structuur en ben je uitmuntend in plannen en het maken van mice-en-place lijsten.
Jij zorgt ervoor door jouw structuur en planning dat de diversiteit die we aanbieden overzichtelijk en van kwalitatief goed niveau blijft.
Jouw ontbijt of lunch zien er niet alleen lekker, maar ook verzorgd uit. Jij werkt netjes en hygiënestaat bij jou hoog in het vaandel. We hoeven jou dus niets te vertellen over de regels (HACCP). Je houdt jouw werkplek schoon en ruimt deze op wanneer jouw dienst is afgelopen. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit in onze keuken constant blijft, voer je ook regelmatig controles uit, zoals bijvoorbeeld de houdbaarheid en versheid van de producten.

Familiebedrijf de Rousch is elke dag geopend voor ontbijt, lunch en diner.
 

Wat zoeken wij in jou?

Bij voorkeur ervaring in een keuken van een restaurant of een brasserie.
Of aantoonbare ervaring in een soortgelijk bedrijf.
 

Jouw werkzaamheden bestaan met name uit:

- Klaarzetten van ontbijtbuffet
- Schoonhouden van de keuken
- Doorgeven en gereed maken van het eten
- Bewaken van houdbaarheid en hygiëne
-Opzetten, versieren en bijhouden van buffetten (ontbijt en lunch)
 

Wat bieden wij:

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan is dit bedrijf echt iets voor jou, er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf.

Een baan met dagdiensten, startend vanaf 6:30 (tot minimaal 12:00).

Parttime uren:  8-32 uur per week


Geïnteresseerd? Neem contact met ons op! 045-5715890 of info@derousch.nl