Finden Sie sie direkt und einfach über die Schaltfläche unten.
Met veel liefde serveren wij u ook dit jaar weer een romantisch
VALENTIJNSMENU
Dit menu serveren wij van
10 februari tot en met 16 februari 2020
Een romantisch ontvangst met een glaasje liefdesbubbels en een amuse
Zalmcarpaccio op limoencrème met tartaar van tonijn, zoetzure komkommer en een wasabisaus
Begeleidende wijn: Aotearoa, Sauvignon, Marlborough, Nieuw-zeeland
***
Hertcarpaccio op een tartufatacrème met rucola en een crumble van Serranoham
Begeleidende wijn: Altemura, Apulo, Falangina, Fiano, Puglia, Italië
***
Kabeljauw op gebakken asperges met een saus van gepofte gele paprika met Noilly Prat en bieslook (*)
Begeleidende wijn: Terre des Moutonnes, Languedoc, Frankrijk
***
Limoensorbet met granité van citroenwodka en gember (**)
***
Kalfsoester op spinazie en courgette uit de oven met Roseval aardappeltjes begeleid door een saus van kalfsfond, knolselderij, rode biet en Madeira
Begeleidende wijn: Don David, Malbec, Salta, Argentinië
***
Valentijns dessert
Dessert compositie voor twee
Begeleidende wijn: Brachetto d’Acqui
4-gangendiner € 38,95 per persoon, inclusief glaasje bubbels en amuse, zonder het tussengerecht (*) en de sorbet (**)
6-gangendiner € 50,95 per persoon, inclusief glaasje bubbels en amuse
4-gangen wijnarrangement à € 19,95 per persoon
6-gangen wijnarrangement à € 27,45 per persoon
Dit menu serveren wij enkel per gehele tafel, eventuele dieet wensen of allergieën vernemen wij graag op voorhand
Stel uw partner niet teleur!
Reserveer op tijd, via de mail, telefoon of bij een van onze medewerkers.
Reservering gewenst o.v.v. ‘Valentijnsmenu’
045- 571 58 90 | info@derousch.nl