Jubileum menu | Juli | Augustus | September

Voorgerechten

Vitello tonnato met gemarineerde tonijn, kappertjes, frisée en een limoendressing

of

Serranoham en gemarineerde entrecote met een kleine salade, gebakken girolles, een witte balsamico-gel, gerookte courgettes, Parmezaanse kaas en rucola

of

Buffelmozzarella met een groene olijvenpesto, Parmezaanse kaas op tomatenconcassé, watermeloen aangemaakt met een balsamico-portsiroop, verse basilicum en pijnboompitjes

 

Hoofdgerechten

Duet van wildzwijnshaasje en lamsfilet op een puree met tuinbonen en rucola begeleid door een rode wijnsaus met eekhoorntjesbrood, artisjok en bleekselderij

of

Zeebaarsfilet op bimi en gekarameliseerde witlof begeleid door een scampi-salsa met rivierkreeftstaartjes en spaghetti aglio olio

of

Bloemkoolsteak op Roseval aardappeltjes, humus, gemarineerde artisjok met venkelcrème en Pernod, tuinbonen, bosui, zoetzure gele biet en Reblochon

 

Dessert

Kaasplank met vijf Europese kazen geserveerd met honing, dadelchutney en roggebrood

Of

Frambozentaartje met een Liquor 43 sabayon,chocoladechips en vanille ijs

Of

Vanille ijs met kersensaus, mango en chocolademousse met karamel

 

3-gangen keuzemenu à € 52,00 per persoon, nu met 50% korting slechts voor € 26,00 per persoon, voor de eerste 10 gasten per dagdeel die reserveren. Vanaf 11 reserveringen bieden wij dit menu aan voor € 31,00 per persoon. Indien u met meer dan 10 personen kiest voor dit menu geldt de kortingsactie niet, tevens geldt deze actie niet als u met uw gezelschap apart wilt dineren in één van onze ruimtes. Als u kiest voor dit menu bij aankomst in het restaurant, rekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon

Met uitzondering van de feestdagen!

Reserveren minimaal één dag vóóraf o.v.v. ‘Jubileum-menu’, op basis van beschikbaarheid
Telefoon: 045- 571 58 90, E-mail: info@derousch.nl
Heeft u allergieën, meldt het ons dan!