Rousch menu | Juli | Augustus | September

Een sprankelende huiscocktail vooraf

Hollandse garnalen en gerookte zalm op courgette, avocado en groene asperges, yuzu-gel, begeleid door een whiskeysaus met gember en aubergine

Begeleidende wijn: Vermentino Montemassi, Toscane, Italië

***

Gemarineerde entrecote met soja-shiitake, gepofte courgette, aubergine,Romaneso sla en een wasabisaus

Begeleidende wijn: wijn van de sommelier (meerprijs per glas € 5,50)

***

Vis van de dag met coquille en een puree met haricots verts begeleid door een saus van gele paprika met waterkers en Noilly Prat

Begeleidende wijn: Chardonnay, Monjardin, Navarra, Spanje

***

Hertenfilet met girolles, zoete aardappel, bleekselderij en nectarine met een saus van pistache

Begeleidende wijn: Codex reserve, Languedoc, Frankrijk

***

Verse aardbeien gemarineerd met Grand Marnier, vanille ijs, een bosvruchtencoulis en Oreocrumble

Begeleidende wijn: Brachetto d'acqui (meerprijs per glas € 5,50)


Dit ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden Juli | Augustus | September 2019 (met uitzondering van de feestdagen) aan onze à la carte gasten, voor de prijs van € 56,00 per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee.

Reserveren vóóraf kan direct via ons formulier
Bellen mag ook naar telefoonnummer 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.
Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon. Dit menu serveren wij enkel per hele tafel.

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief, maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!