Paasbrunch

In 2019 serveerde wij onderstaande Paasbrunch. Voor 2020 is het nieuwe menu nog niet bekend. Zodra dit bekend is kunt u de invulling hier vinden. 

Het ontvangst van de brunch is tussen 12.00 en 13.00 uur

Wij serveren deze brunch zondag 21 april en maandag 22 april

 

Voorgerechten
Carpaccio van lam op een frisse saus van gele paprika met sjalotten, Maple syrup en geglaceerde rozemarijn-aubergines uit de oven
***
Gebakken asperges, carrés van tonijn met sesam- maanzaad, sandwich van gerookte zalm met appel, limoen en dille en een lauwwarme zoetzure puree van gele biet
***
Aspergesoep met gekookte krulstaart-ham en verse bieslook

Hoofdgerechten
Een creatie van in olijfolie gegaarde roodbaars en gebakken coquilles met bimi en puree van koolrabi en venkel
***
Parelhoenfilet op een gratin met uitjes en mozzarella, gebakken melange van paddenstoelen, roomboter-snijbonen begeleid door een rode portsaus met rozemarijn
***
‘Grain Fed’ entrecote met gepofte aardappel en een bieslook crème fraîche met gekarameliseerde witlof en bosui begeleid door een peper-courgette saus met cognac of een kruidenbotersaus

Desserts

* Europees kaasbuffet met appelstroop, dadels, noten en diverse soorten brood
* Advocaatparfait met chocochips en een crumble van oreo
* Pancakes met banaan en/of aardbeien en slagroom
* Fruitsalade en sorbet ijs
* Assorti van vruchtenbavarois
* Sachertorte en slagroomsoesjes met een warme chocoladedip
* Vanille ijs met warme chocolade- en kersensaus
* Spaanse koffie met likeur 43

De prijs van deze brunch bedraagt € 53,00 per persoon inclusief de volgende drankjes: koffie, thee, bier van het vat, fris en huiswijn, welke u tussen 12.00 en 16.00 uur zelf aan de bar kunt halen.

Zijn er allergieën? Laat het ons dan even weten

Ook aan onze kleine gasten wordt gedacht!

Wij serveren een kinderbuffet, bestaande uit:

Frikadel, kroket, kipschnitzel, knakworst, frites, mayonaise, appelmoes en een kinderijsje.

De prijs van dit kinderbuffet bedraagt € 15,25 per persoon inclusief frisdranken tussen 12.00 en 16.00 uur

Reserveren is noodzakelijk, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. ‘Paasbrunch’

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag

van een passend alternatief, maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering
Bij afmelding op de dag zelf zijn wij genoodzaakt 50% in rekening te brengen