Paasmenu

In 2019 serveerde wij onderstaand Paasmenu. Voor 2020 is het nieuwe menu nog niet bekend. Zodra dit bekend is kunt u de invulling hier vinden. 

1e en 2e Paasdag
Zondag 21 april en maandag 22 april

Tataki van verse zalm op een avocadocrème met yuzu, zalmeitjes, Romaine sla en een wasabisaus met crème fraîche

***

Carpaccio van lam op een frisse saus van gele paprika met sjalotten, Maple syrup en geglaceerde rozemarijn-aubergines uit de oven

***

Een creatie van in olijfolie gegaarde roodbaars en gebakken coquilles met bimi en een puree van koolrabi en venkel

***

Granité van Gewürztraminer en passievruchtensorbet met een citroen-vodka

***

Kalfsoester van de kalfslende op gebakken asperges, courgette, anijschampignons en aardappelgratin met oesterzwammen begeleid door een witte portsaus met kalfsfond en verse bieslook

***

Soepje van huisgemaakte en gereduceerde Sangria, rood fruit en mango met een limoen-aardbeiensorbet

 

De prijs van dit 6-gangen Paasmenu bedraagt € 52,50 per persoon

 

2-gangen        voorgerecht 1, hoofdgerecht, koffie                                                €37,50
3-gangen        voorgerecht 1, hoofdgerecht, dessert                                                         €42,00
4-gangen        voorgerecht 1, voorgerecht 2, hoofdgerecht, dessert                    €46,00
5-gangen        voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert  € 50,00

 

Reserveren minimaal één dag vóóraf o.v.v. ‘Paasmenu’
Telefoon: 045- 571 58 90, E-mail: info@derousch.nl
Heeft u allergieën, meldt het ons dan!