Valentijnsmenu

Onderstaand menu serveerde wij tijdens Valentijn 2019. Zodra het menu voor 2020 bekend is kunt u dat hier vinden. U kunt zich onder aan de pagina ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u deze automatisch in uw email.

 

Met veel liefde serveren wij u ook dit jaar weer een romantisch
VALENTIJNSMENU
Een romantisch ontvangst met een glaasje liefdesbubbels en een amuse

Mi-cuit van kabeljauw op een wortel-knolselderij crème met anijs-champignons, gepofte gele paprika, rucola en basilicumolie
Begeleidende wijn: Pinot Grigio, Pinot Nero, Biscardo, Trevenezie, Italië

***

Kalfsrosbief op een antibiose, gerookte kuikenborst en een kleine salade met een tartufata dressing en mieriksworteldruppels
Begeleidende wijn: Verdeca, Puglia, Masseria Pietrosa, Italië

***

Gebakken asperges, carrés van tonijn met sesam- maanzaad, een sandwich van gerookte zalm met appel, limoen en dille en een lauwwarme zoetzure puree van gele biet (*)
Begeleidende wijn: Chardonnay, Languedoc, La Villette, Frankrijk

***

Limoen-aardbeien sorbet met Limocello (**)

***

Black Angus tournedos met zoete aardappel, bimi, spaghetti van courgettes Begeleid door een rode wijnsaus met eekhoorntjesbrood
Begeleidende wijn: Grenache, Languedoc, Max Lion, Frankrijk

***

Valentijns dessert
Dessert compositie voor twee
Begeleidende wijn: Brachetto, Piemonte, Ghercina, Italië

 

 

4-gangendiner € 37,95 per persoon, inclusief glaasje bubbels en amuse, zonder het tussengerecht (*) en de sorbet (**)

6-gangendiner € 49,95 per persoon, inclusief glaasje bubbels en amuse

4-gangen wijnarrangement à € 17,50 per persoon

6-gangen wijnarrangement à € 25,50 per persoon

Dit menu serveren wij enkel per gehele tafel, eventuele dieet wensen of allergieën vernemen wij graag op voorhand

Stel uw partner niet teleur!

Reserveer op tijd, via de mail, telefoon of bij een van onze medewerkers.

Reservering gewenst o.v.v. ‘Valentijnsmenu’

045- 571 58 90  |  info@derousch.nl