Michael Bublé concert 23 juni

Zondag 23 juni is er vanaf 15:00 uur in de Manege

een fantastisch tribute concert aan Michael Bublé

 

Geralt van Germert en BigBand Heerlen zijn hoteldebotel van de muziek van Bublé. Tijdens het concert spelen ze met veel passie de grootste hits maar ook een aantal minder bekende nummers van de beroemde Canadese zanger.

Dankzij de setting 'zanger en BigBad' is Michael Bublé in de beginjaren 2000 doorgebroken bij het grote publiek. Het is dan ook deze combinatie waarmee Bublé zijn grootste successen scoort en wereldwijd uitverkochte zalen en stadions trekt.

De tribute wordt georganiseerd door de BigBand Heerlen in samenwerking met Jazzclub Zuid Limburg. 

 

De entree is €9,00 en wij serveren aansluitend aan het concert een heerlijk menu tegen sterk gereduceerd tarief, uiteraard is dit geheel vrijblijvend. 

Het menu kost € 26,00 per persoon en betreft een 3-gangen menu. Het menu vindt u hieronder!

Wilt u hier voor reserveren? Bel dan met 045-5715890 of mail naar info@derouch.nl

 

Voorgerechten

Parelhoenfilet met een loempia van rijstflensjes met shiitake, koud gerookte eendenborst, fijn gesneden prei, Chinese kool, avocado en mango begeleid door een Kikkomansaus met

 gepofte paprika en knoflook

Of

Tataki van verse zalm op een avocadocrème met yuzu, zalmeitjes,

Romaine sla en een wasabi saus met crème fraîche

Of

Aspergecarpaccio op een courgettecrème met zoete aardappel, peterselie ei,  krokante oesterzwammen, kleine salade met een wafel van Parmezaanse kaas

en een peulvruchtendressing

 

Hoofdgerechten

Lamsfilet op een stoof van lam met zoetzure gele biet en wortel, aubergine,

groene asperges en Roseval aardappeltjes

Of

Gebakken scampi’s met huis-gemarineerde tonijn op een roerbak van asperges, paksoi, haricots verts en maïs, wilde rijst met saffraan, gekonfijt fruit en cashewnoten

begeleid door een kreeftensaus met gekarameliseerde chili

Of

Paprika gevuld met paddenstoelenrisotto, rode ui, venkel en bieslook, kokosbanaan, gegrilde fetakaas met een crumble van pistachenoten

op een rode portsaus met gember en lemongras

 

Dessert

Kaasplank met vijf Europese kazen

geserveerd met zwartbrood, noten en vijgenchutney

Of

Pindaparfait met chocolade ijs, witte chocolade en een saus van Likeur 43 met noga

Of

Verse aardbeien met vanille ijs begeleid door een Pernodsabayon