Onze menukaart vanaf 1 oktober 2020
€ 19,95 Varkenshaasmedaillons met groenten van het seizoen en Roseval aardappeltjes begeleid door een roomsaus met Riesling, bieslook en champignons
€ 28,95 ‘Grain Fed’ tournedos met groenten van het seizoen, Roseval aardappeltjes begeleid door een pepersaus OF Stroganoffsaus
€ 22,75 Wilde eendenborst met wildpeper, puree, spruitjes, paprika, preiselbeeren en rucola
€ 26,50 Hertenhaasje met rozeval aardappeltjes, groenten van het seizoen, preiselbeeren en een rode wijn-knoflooksaus
€ 29,95 Reerug op bospaddenstoelen, pompoen uit de oven, roomboter spruiten, een puree van knolselderij en een wildfond met appel, rood fruit en Grand Marnier
€ 24,95 Wildzwijnshaasje met pompoen, haricots verts, Rozeval aardappeltjes, mosterd saus met oude jenever en jenever bessen, gekonfijte appel en preiselbeeren
€ 24,95 Pompoen en aubergines uit de oven, gebakken appel, bimi, ravioli met spinazie en ricotta begeleid door een groenten-rode-Port saus
€ 25,95 Roodbaars met groene asperges en ravioli met ricotta en spinazie geserveerd met een martini saus met dragon en tomaat
€ 27,50 Zeebaars filet met sashimi van tonijn, Bearnaisesaus met witte balsamico, peulvruchten en pasta
€ 35,00 Gebakken zeetong
Auberge De Rousch
Kloosterkensweg 17
6419 PJ Heerlen
T 045 571 58 90
F 045 574 10 23
info@derousch.nl
Dat kan direct en eenvoudig via onderstaande knop.