Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Actief

Zuid-Limburg is een uitstekende plek om lekker actief je dag te beleven. Alle activiteiten zijn nergens mooier dan in het glooiende landschap van dit unieke stukje Nederland. Als u uit uw hotelkamer kijkt ziet u dat Hotel de Rousch letterlijk op de grens ligt van het stedelijke gebied van Heerlen en de 5 sterrenlandschap van Limburg. Er is geen betere plek om uw ontdekkingstocht van dit spannende deel van Nederland te starten.

Wandelen
Heuvels en dalen, mooie uitzichten, knusse dorpjes: in Zuid-Limburg kun je uitstekend wandelen. Bij Hotel de Rousch kunt u gratis wandelroutes verkrijgen en verkent u samen de Limburgse heuvels.

Fietsen & wielrennen
Er zijn eindeloos veel fietsroutes in Zuid-Limburg, voor zowel de geoefende fietser als de beginner. Maak kennis met het uitgebreide netwerk van fietsknooppunten. Zo ontdek je niet alleen de meest populaire routes, maar ook de onbekendere themaroutes die het ontdekken waard zijn. Bij Hotel de Rousch kun je een E-bike huren, zodat je het Limburgse Heuvelland vanuit Heerlen met een beetje hulp kunt ontdekken. Uiteraard helpen wij u graag aan de mooiste route!
https://www.visitzuidlimburg.nl/te-doen-in-zuid-limburg/fietsen/hotspots-fietsen/

Skiën
In Landgraaf op 10 minuten van Hotel de Rousch ligt SnowWorld, het grootste indoor skidorp van Europa. SnowWorld Landgraaf biedt met 5 pistes en een echte stoeltjeslift een unieke indoor wintersportbeleving.
https://www.snowworld.com/landgraaf/nl