Tafel boeken Suite boeken

Facebook

Attracties

De Miljoenenlijn
Stap in, voor een onvergetelijke rit met de stoom- en dieseltrein langs de allermooiste plekjes van het Zuid-Limburgse Heuvelland! Laat je meevoeren door het betoverende landschap, de bijzondere evenementen en een nostalgische reis terug in de tijd.
https://www.miljoenenlijn.nl/

Gaia Zoo
Gelegen op 10 minuten van Hotel de Rousch kun je op reis gaan in één van de mooiste dierentuinen van Nederland en ontmoet bijzondere dieren. In 2018 werd GaiaZOO door de ANWB opnieuw verkozen tot leukste uitje van Nederland!
https://www.gaiazoo.nl/

Street Art Heerlen
Heerlen is één groot openluchtmuseum. Op tientallen plekken in de stad zijn de afgelopen jaren muurschilderingen (murals) en andere vormen van straatkunst ontstaan door (inter)nationale topkunstenaars. Een groot deel van de mural-collectie is te bewonderen tijdens een wandeling door het centrum.
https://heerlenmurals.nl/

Thermen Museum
Heerlen staat als enige van de steden in Zuid-Limburg vermeld op een Romeinse wegenkaart uit de 4e eeuw. Daarom weten we met zekerheid dat Heerlen in de Romeinse tijd Coriovallum werd genoemd. Het Thermenmuseum vertelt het verhaal van de Romeinen in Zuid-Limburg. Het topstuk is het Romeins badhuis: het best bewaarde Romeinse (publieke) badgebouw uit Nederland.
https://www.thermenmuseum.nl/

Nederlands Mijnmuseum
Het Nederlands Mijnmuseum brengt dat wat vergeten, bedolven, bedekt op opgeborgen is uit de diepte weer naar de oppervlakte. Een wereld zonder mijnen was in de jaren 50 bijna niet voor te stellen in de Limburgse mijnstreek. Toch werd de sluiting van de steenkolenmijnen in 1965 aangekondigd door minister Den Uyl.
https://www.nederlandsmijnmuseum.nl/

Kinderstad
Kinderstad is een kinderparadijs met overdekte speel gelegenheid en diverse attracties voor kinderen klein en groot, elke dag geopend.
https://www.kinderstad.nl/