Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Brunch reservering

Reserveer nu heel makkelijk voor de Brunch bij Auberge de Rousch, deze brunch is elke zondag van 12:30 tot 16:30 uur. Reserveringen kunt u plaatsen via onderstaand formulier. Heeft u bepaalde allergieën of dieetwensen vragen wij u om dit bij opmerkingen te noteren.

Wij mailen u een reserveringsbevestiging na het plaatsen van een online reservering. 

Let op: Uw reservering is pas bevestigd op het moment dat u van ons een reserveringsbevestiging heeft ontvangen. Indien u twee uur van te voren wenst te reserveren (of in het weekend en buiten kantooruren) vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Let op: Uw reservering is pas bevestigd op het moment dat u van ons een reserveringsbevestiging heeft ontvangen. Indien u op de dag zelf wenst te reserveren (of in het weekend en buiten kantooruren) vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.
Daarnaast kunt u bij ons ook telefonisch reserveren. Wilt u voor grote groepen reserveren? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons elke dag bereiken vanaf 9.00 uur. Ons telefoon nummer is 045-5715890