Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.
Brunchproeverij
Iedere zondag in de maanden februari en maart 2023.
Ontvangst tussen 12:00-14:00 uur.
Tijdens de brunch serveren wij onderstaande gerechten aan tafel:
Voorgerechten:
Etagère met.
Rundercarpaccio | Gepofte gele paprika | Olijfolie | Witte balsamico | Parmezaanse kaas | Pijnboompitjes | Limoen | Chioggia biet
Vispalet | Gerookte zalm | Forel | Makreel | Roze garnalen | Cocktailsaus
Burrata | Serranoham| Tomaat | Parmezaanse kaas | Rucola
Soep:
Runderbouillon | Fijne groentegarnituur
Hoofdgerechten:
Zeebaars | Zoete aardappelpuree | Witte balsamico | Couscous van broccoli en courgette
‘Grain Fed’ Dry Aged Entrecôte |Rozeval aardappel | Seizoensgroenten | Portsaus
Nagerechten:
Kaasplateau to share | 3 Kaassoorten | Vijgenjam | Noten
Vruchtenbavarois| Chocolademousse | Misérable | Vers fruit
Vanille ijs met chocoladesaus
De prijs van deze brunch bedraagt € 55,50 per persoon
Dit is inclusief gedurende 3 uur: koffie, thee, frisdranken, bier van het vat en huiswijnen.
Reserveren vooraf: 045-5715890 of info@derousch.nl