Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Brunchproeverij

Brunchproeverij

Iedere zondag in de maanden februari en maart 2023.

Ontvangst tussen 12:00-14:00 uur.

 

Tijdens de brunch serveren wij onderstaande gerechten aan tafel:

Voorgerechten:

Etagère met.

Rundercarpaccio | Gepofte gele paprika | Olijfolie | Witte balsamico  | Parmezaanse kaas | Pijnboompitjes | Limoen | Chioggia biet

Vispalet | Gerookte zalm | Forel | Makreel | Roze garnalen | Cocktailsaus

Burrata | Serranoham| Tomaat | Parmezaanse kaas | Rucola

 

Soep:

Runderbouillon | Fijne groentegarnituur

 

Hoofdgerechten:

Zeebaars |  Zoete aardappelpuree | Witte balsamico | Couscous van broccoli en courgette

 

‘Grain Fed’ Dry Aged Entrecôte |Rozeval aardappel | Seizoensgroenten | Portsaus

 

Nagerechten:

Kaasplateau to share | 3 Kaassoorten | Vijgenjam | Noten

 

Vruchtenbavarois| Chocolademousse | Misérable | Vers fruit

Vanille ijs met chocoladesaus

 

De prijs van deze brunch bedraagt € 55,50 per persoon

Dit is inclusief gedurende 3 uur: koffie, thee, frisdranken, bier van het vat en huiswijnen.

 

Reserveren vooraf: 045-5715890 of info@derousch.nl