Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.
Op 5 november 2023 vindt de Jaarlijkse Jazzbrunch plaats bij Auberge de Rousch de muzikale omlijsting wordt verzorgd door de band Birdie Seven.
Tegelijkertijd kunt u genieten van onze heerlijke brunch. Deze brunch serveren wij in buffetvorm tussen 12.00 en 16.00 uur.
Voorgerechten:
Vispalet | Tartaar van zalm met truffelolie en limoen | Rivierkeeftstaartjes | Hollandse garnalen | Scampi | Courgette | Tartufatasaus
Hertencarpaccio | Gebakken ravioli | Eekhoorntjesbrood | Gemarineerde rode ui | Olijfolie | Witte balsamico | Pecannoot | Parmezaanse kaas | Gebakken paddenstoelen
Salade | Gegratineerde Feta kaas | Gesmolten Val Dieu | Pistache nootjes | Dadels |Noten | Honingdressing
Zuurkoolvelouté | Cava | Zoete aardappel | Schorseneren | Shiitake | Mosterd | Bieslook
Hoofdgerechten:
Vis van de dag | Pastinaakpuree | Carrés van koolrabi | Snijboontjes | Kreeftensaus met Grand Manier en sinaasappel
Duet | Kalfsoester en Hazenrugmedaillon | Pastinaakpuree | Gepofte knolselderij | Zoetzure venkel | Groene asperge | Rode wijnsaus met stroop en groene pepers | Preiselbeeren
Wildpeper | zuurkoolstamppot | spekjes | peren | spruitjes
Nagerechten:
Kaasplateau | 3 Europese kazen | Druiven | Noten | Vijgenjam | Zwartbrood
Apfelstrudel | Vanille ijs | Vanillesaus
Vruchtenbavarois | 2 verschillende soorten
Pindaparfait | Salted caramel | Chocolade sabayon | Crumble van witte chocolade
Vanille ijs | Warme kersen | Bosbessen
Granache | Advocaat | Vanille saus
Cheesecake | Vanille ijs | Rode vruchtencoulis | Rood fruit
Prijs: € 61,50 per persoon
Koffie, thee, water, frisdranken, bier van het vat en huiswijnen tussen 12:00-16:00 uur.
Reserveren noodzakelijk en kan via 045-5715890 of info@derousch.nl