Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Jazz Brunch

Op 16 april vindt de Jaarlijkse Jazzbrunch plaats bij Auberge de Rousch de muzikale omlijsting wordt verzorgd door de Jazzband 'Papa Dre Dixie Paraders'. Tegelijker tijd kunt u genieten van onze heerlijke brunch. Deze brunch serveren wij in buffetvorm tussen 12.00 en 16.00 uur. 

 

Jazzbrunch

Voorgerechten
Zalmcarpaccio | Gebakken asperges | Limoencrème | Dille | Hollandse garnalen
Tartaarbar:
Crostini met steak tartaar | Piccalillysorbet
Crostini met paddenstoelentartaar | Kalamata olijven | Avocado
Crostini met tonijntartaar | Truffelolie | Tartufata
Met diverse garnituren:
Uitjes | Kappertjes | Ei | Zwarte peper | Bieslook | Parmezaanse kaas
Salade | Serranoham | Gegratineerde geitenkaas | Aubergines | Frambozen |Noten | Frambozendressing
 

Soep
Aspergesoep
| Ham | Scampi | Bieslook

 

Hoofdgerechten
Kabeljauw | Spinazierisotto | Courgettes | Tuinbonen | Basilicum
Entrecôte | Aardappelgratin | Gekonfijte rode ui | Gebakken groene asperges | Broccoli | Café de Paris-saus | Stroganoffsaus
Lamsfilet | Venkel | Snijbonen | Portsaus met draadjesvlees van kalfswang | Pistachenootjes

 

Nagerechten
Kaasplateau | 6 Europese kazen | Stroop | Vijgenjam | Balsamicosiroop | Walnoten | Zwartbrood | Stokbrood
Vanille ijs | Chocoladesaus | Kersensaus | Bosbessen
Verse aardbeien | Pernodsabayon
Mangobavarois | Lemoncurd
Chocolademousse | Vanille-rum-saus
Assorti van gebakjes
Spaanse koffie

 

Prijs: € 59,50 per persoon
Koffie, thee, water, frisdranken, bier van het vat en huiswijnen tussen 12:00-16:00 uur.
Wij maken een wijnbar en bierbar waar de gasten zelf verschillende bieren en wijnen kunnen pakken.

 

Reserveren noodzakelijk.