Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Jazz Brunch

Op 5 november 2023 vindt de Jaarlijkse Jazzbrunch plaats bij Auberge de Rousch de muzikale omlijsting wordt verzorgd door de band Birdie Seven.

Tegelijkertijd kunt u genieten van onze heerlijke brunch. Deze brunch serveren wij in buffetvorm tussen 12.00 en 16.00 uur.

 

Voorgerechten:

Vispalet | Tartaar van zalm met truffelolie en limoen | Rivierkeeftstaartjes | Hollandse garnalen | Scampi | Courgette | Tartufatasaus

Hertencarpaccio | Gebakken ravioli | Eekhoorntjesbrood | Gemarineerde rode ui | Olijfolie | Witte balsamico | Pecannoot | Parmezaanse kaas | Gebakken paddenstoelen

Salade | Gegratineerde Feta kaas | Gesmolten Val Dieu | Pistache nootjes | Dadels |Noten | Honingdressing

Zuurkoolvelouté | Cava | Zoete aardappel | Schorseneren | Shiitake | Mosterd | Bieslook

 

Hoofdgerechten:

Vis van de dag | Pastinaakpuree | Carrés van koolrabi | Snijboontjes | Kreeftensaus met Grand Manier en sinaasappel

Duet | Kalfsoester en Hazenrugmedaillon | Pastinaakpuree | Gepofte knolselderij |  Zoetzure venkel | Groene asperge | Rode wijnsaus met stroop en groene pepers | Preiselbeeren

Wildpeper | zuurkoolstamppot | spekjes | peren  | spruitjes

 

Nagerechten:

Kaasplateau | 3 Europese kazen | Druiven | Noten | Vijgenjam | Zwartbrood

Apfelstrudel | Vanille ijs | Vanillesaus

Vruchtenbavarois | 2 verschillende soorten

Pindaparfait | Salted caramel | Chocolade sabayon | Crumble van witte chocolade

Vanille ijs | Warme kersen | Bosbessen

Granache | Advocaat | Vanille saus

Cheesecake | Vanille ijs | Rode vruchtencoulis | Rood fruit

 

Prijs: € 61,50 per persoon

Koffie, thee, water, frisdranken, bier van het vat en huiswijnen tussen 12:00-16:00 uur.

Reserveren noodzakelijk en kan via 045-5715890 of info@derousch.nl