Jazz Brunch 27 oktober 2019

Jazzbrunch 

Voorgerechten
Carpaccio van hert op een tartufata saus met Parmezaanse kaas, gekonfijte ui

met gebakken en gerookte mosterd schorseneren
***

Salade met gebakken scampi en een zalmtartaar, guacamole

met een kruiden vinaigrette en pareltjes van yuzu
***
Aubergine velouté met shiitake, bosui en feta kaas

 

Hoofdgerechten
Roodbaars op een witlof-tartatin en haricots verts, een zure botersaus met witte balsamico
***
Dry aged entrecote, gebakken portobello, snijboontjes en gepofte zoete aardappel

begeleid door een Madeira saus met een crumble van pistache
***
Wild zwijn goulash met wildzwijnshaasje, aardappel puree met rucola,

rode kool met appel en roomboterspruitjes

 

Nagerechten
* Kaasplateau met acht Europese kazen
* Gebakken honing-appel met vanille ijs en een rum-vanille saus
* Chocolade ijs met een notencrumble en Miserable taart
* Taartje van mango met chocolade chips, mandarijnen bavarois en een kletskop
* Assorti van bavarois en chocolade mousse
* Caffè Frangelico
 

De prijs van deze brunch bedraagt € 45,50 per persoon

inclusief de volgende drankjes: koffie, thee, frisdranken, bier van het vat en huiswijn,

welke u tussen 12.00 en 16.00 uur zelf aan de bar kunt halen

 

Reserveren is verplicht en kan via Auberge de Rousch

045-5715890 of info@derousch.nl