Lezing Prof. Dr. Manu Keirse

Thema: Rouw- en verliesverwerking van een dierbare, klein of groot, jong of oud en de grote impact die het op het leven heeft, met alles wat is, wat er was en wat er komt.

R'au en verliesconsulente en Natuurgeneeskundig Praktijk Yohimbé nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze lezing.

De afgelopen jaren hebben zij in onze praktijken veel te maken gehad met het thema rouw- en verlies en de vragen die er zijn over rouw en verlies. En om alle vragen die omtrent dit thema van toepassing zijn, hebben zij deze lezing georganiseerd, zodat u de mogelijkheid heeft om te luisteren en zo nodig u vragen mag stellen tijdens deze lezing.

Prof. Dr. Manu Keirse is klinisch psycholoog en rouwdeskundige, afkomstig uit België en heeft diverse bestsellers geschreven, zoals Helpen bij verlies en verdriet, Vingerafdruk van verdriet, Kinderen helpen bij verlies en verdriet etc. Volgens Prof. Dr. Manu Keirse spreekt men niet over het verlies verwerken, maar over het verlies overleven.

Aanmelden voor deze lezing is noodzakelijk en kan van via: lezingyohimbe.rau@gmail.com

Kosten:   € 19,50 (incl. koffie/thee bij binnenkomst en koffie/thee/vlaai tijdens de pauze)

Na aanmelding ontvangt u van Praktijk Yohimbe een email met de verdere afhandeling over de betaling en een betalingsbevestiging zodra de betaling ontvangen is.

Wij verheugen ons op uw komst.