Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.
Visproeverij 2024
De data voor onze visproeverij zijn bekend:
19, 20, 21, 26, 27 en 28 januari 2024
2, 3 en 4 februari 2024
Aanvang 19:00 uur
8-gangen visproeverij menu
Wij serveren proeverijtjes van alle onderstaande gerechten.
1e proeverij
Kreeftensoepje | Bieslook | Brunoise van coquille
Creuzes - en fine Claire oester | Limoen | Rode vinaigrette uitjes
Wijnsuggestie: Vallformosa, Cava Rosado, Penedes, Spanje
2e proeverij
Carpaccio van Octopus met Snow krab| Sinaasappel | Groene kruiden | Olijfolie | Limoen | Dille | Zoetzure venkel | Bosui
Wijnsuggestie: Torino, Sauvignon blanc, Salta, Argentinie
3e proeverij
Ceviche van zeebaars | Tomaat | Mais | Mango | Tijgermelk met kokosmelk | Koriander | Avocado | Mi-cuit van zalm
Wijnsuggestie: Cashina Ghercina, Roero Arneis, Piemonte, Italie
4e proeverij
Tonijntartaar | Truffelolie | Hollandse garnalen | Wasabicrème
Wijnsuggestie: Coutada Velha, Alvarinho, Alentejo, Portugal
5e proeverij
Vongole gestoomd met cava | Currydip
Wijnsuggestie: Cattin, Pinot gris, Elzas, Frankrijk
6e proeverij
Duet van zeeduivel en kreeft | Kruidenboterjus| Pijnboompitjes| Tomaat |Knoflook| Bimi
Wijnsuggestie: Adulation, Chardonnay, Lodi, USA
7e proeverij
Kabeljauw besprenkeld met een oosterse twist | Wilde scampi | Tuinboontjes| Groene asperge| Ravioli met ricotta en spinazie
Wijnsuggestie: Bertrand, Orange Gold, Lanquedoc, Frankrijk
8e proeverij
Witte chocolademousse | Chocolade crumble | Chocolade ijs Frambozen | Likeur 43-Sabayon
Wijnsuggestie: Barroubio, Muscat, Minervois, Frankrijk
Het is met veel genoegen dat wij jullie uitnodigen voor een
exclusieve visproeverij bij Auberge de Rousch.
Duik met ons mee in een zee van smaken terwijl we de versheid en veelzijdigheid
van de oceaan vieren.
Reserveer snel, want de ruimte is beperkt!
De prijs van de visproeverij bedraagt € 77,50 per persoon
Verder is het mogelijk om uw visproeverij uit te breiden met bijpassende wijnsuggesties van onze vinoloog
De prijs van deze wijnsuggesties bedraagt € 30,00 per persoon.
Reserveren is noodzakelijk:
Klik op de volgende link https://derousch.nl/nl/direct-reserveren
of mail naar info@derousch.nl of 045 571 58 90
onder vermelding van ‘Visproeverij’.
Heeft u een hotelarrangement geboekt voor bovenstaande periode?
Upgrade uw 3-gangen menu van met een surplus van € 30,00 per persoon
naar onze 8-gangen Visproeverij!