Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Visproeverij

Visproeverij  

Vrijdag, zaterdag en zondag 26, 27 en 28 november 2021

 

Vrijdag, zaterdag en zondag 3, 4 en 5 december 2021

 

Ontvangst om 16:00, aanvang 16:30

 

Het water loopt ons al in de mond bij het idee aan de heerlijke visversnaperingen die wij vanaf 16:30 uur

zullen serveren in combinatie met een feestelijk glas rosé cava bij binnenkomst

 

Amuse

Kleine Alaska King Krab cocktail met grapefruit en malt whisky cocktailsaus

Twee stuks Oesters Creuses met een infuse van een Tio Pepe vinaigrette

Oester met een infuse van citroen Wodka met peper

 

Voorgerecht

Gemarineerde verse tonijn en zalm met wasabi, wakame en gember, een mierikswortelcrème met verse dille en frisée

Begeleidende wijn: Rivaner

Cocktail met  Scampi’s & Hollandse Garnalen, dungesneden Meloen en een Appel-Uiencompote

Begeleidende wijn: Aotearoa | Sauvignon blanc

 

Tussengerecht

Kreeftensoep

 

Hoofdgerecht

Kabeljauw op een paddenstoelrisotto, haricots verts en een witte port saus met bosui

Begeleidende wijn: Domaine Federspiel himmelstiege | Grüner veltliner

 

Dorade met gemarineerde zalm, een dille-mosterd-honing beurre blanc met peulvruchten,gepofte paprika en aardappelpure

Begeleidende wijn: Mario del Conte | Fiano

 

Halve Kreeft uit de oven met kruidenboter, pijnboompitjes, pasta en haricots verts

Begeleidende wijn : Adulatation | Chardonnay

 

Dessert

Frambozenbavarois met verse frambozen, chocolade roomijs en een vanille saus met Grand Marnier

Begeleidende wijn: Arehucas Ron Miel | Honingrum

 

 

De prijs van het visfestijn bedraagt € 62,50 per persoon

Wijnarrangement €25,00 

 

Reserveren? E-mail info@derousch.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 045 571 58 90 onder vermelding van ‘Visproeverij’