Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Wine&Bites Experience De Rousch

25 februari | 26 februari | 4 maart | 5 maart | 11 maart | 12 maart | 18 maart | 19 maart

 

Aanvang 18:30 - 19:30 uur

 

Laat je meenemen in de wonderlijke wereld van de wijn door onze Vinoloog Kenny!

Bij elke gang serveren wij een half glaasje begeleidende wijn vergezeld door een uitgebreide uitleg van onze wijndeskundige.

 

Zet je zintuigen aan het werk bij deze heerlijke wijnproeverij in combinatie met onze heerlijke gerechtjes.

 

Taste 1

Garnalen cocktail met Hollandse garnalen, appel en een cocktail saus

Wine: Godello, Cimabella, Bierzo, Spanje

 

Taste 2

Vitello Tonato met kalfsvlees op een tonijn crème met gemarineerde verse tonijn, rode ui, kappertjes en gemarineerde tomaat

Wine: Viognier, Medusa, Vellas, Lanquedoc, Frankrijk

 

Taste 3

 Black Tiger Scampi op een spaghetti aioli met peulvruchten en een kreeftensaus

Wine: Claux, Usseglio, Rhone, Frankrijk

 

Taste 4

Dorade geserveerd met een aardappelpuree, groene asperges en een Pernod saus met saffraan

Wine: Chardonnay, Adulalion, Napa, USA

 

Taste 5

Hertenrugfilet op een aardappelpuree bijgegaan door een stoof van wild en seizoensgroenten

Wine: Primitivo, Mario del Conte, Puglia

 

Taste 6

Pinda parfait met Sachtertorte en een koude Salted Caramel Sabayon

Wine: Moscatel, Douro, Poca, Portugal

 

De prijs van het evenement bedraagt €62,50 per persoon

 

Reserveren?

E-mail info@derousch.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 045- 5715890 onder vermelding van ‘Wine&Bites’