Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Wine&Bites Experience De Rousch

Vrijdag, zaterdag en zondag 10, 11 en 12 december

Ontvangst om 16:00, aanvang 16:30

 

Laat uw meenemen in de wonderlijke wereld van de wijn door onze Vinoloog Kenny!

Bij elke gang serveren wij een half glaasje begeleidende wijn vergezeld door een uitgebreide uitleg van onze wijndeskundige.

 

Zet je zintuigen aan het werk bij deze heerlijke wijnproeverij in combinatie met onze heerlijke gerechtjes.

 

Taste 1

Artisjokhart op mangochutney met walnoot en rode ui

Scampi op groententartaar met een chilibavarois

Wine: Cava Rosado Ice.

 

Taste 2

Gemarineerde zalm op een Guacamole limoenroom

Gerookt kuikenborst begeleid door een mierikswortelsaus met rettich.

Wine: Aotearoa, Marlbrough, Nieuw zeeland

 

Taste 3

 Carpaccio van tonijn met een citroen-kruidendessing, frisée, wilde scampi, rivierkreeftenstaarten en een scampi coulis

Wine: Lurton Fumée Blanche Gris, Lanquedoc, Frankrijk

 

Taste 4

 Pastrami van hert op courgettes met een preiselbeeren-chutney en een kleine salade met een roos van Parmaham

Wine: Enrique Mendoza, Valaencia, Spanje

 

Taste 5

Zeebaars op gepofte knolselderij, haricots verts, ravioli met ricotta en spinazie begeleid door een kerriesaus met kokosmelk en limoengras

Wine:Matairie les Barriques, Lanquedoc, Frankrijk

 

Taste 6

 Kalfsoester op bospaddenstoelen en een stamppot met peulvruchten en roomboter worteltjes, gele paprika uit de oven begeleid door een rode Port saus met pastinaak en room

Wine: Mario del Conte, Puglia, Italie

 

Taste 7

 Grand Marnier parfait met een chocolade-sabayon en aardbeien

Wine: Crois Milhas Maury VDN, Roussilon, Frankrijk

 

De prijs van het evenement bedraagt € 74,50 per persoon

 

Reserveren? E-mail info@derousch.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 045 571 58 90 onder vermelding van ‘Wine&Bites’