Tafel boeken Suite boeken

Facebook

Faciliteiten

HOTEL FACILITEITEN

 

Corona voorzieningen

Hotel de Rousch is 100% Corona proof door haar individuele luchtbehandeling per kamer. Hierdoor krijgt u nooit lucht van een andere kamer en wordt uw kamer gedurende uw hele verblijf voorzien van verse buitenlucht.

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en gedesinfecteerd.

 

Eten & Drinken

Maatregelen t/m 1 maart 2021:

Ontbijt zal worden bezorgd tot aan uw kamerdeur op het door uw gekozen tijdstip.

Heeft u een diner geboekt bij uw kamer? Wij bezorgen het diner tot aan uw kamerdeur, waardoor u in privé sfeer geheel veilig kunt genieten van een smakelijk diner.

 

Sauna’s

Ons hotel beschikt over 4 suites met een infrarood sauna. Nieuwsgierig? Bekijk onze kamers hier: https://derousch.nl/nl/hotel/boek-uw-kamer

 

Fietsverhuur

De omgeving van Heerlen leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Voor meer informatie, fietsroutes en huurtarieven, neem contact met ons op. Hotel de Rousch beschikt over een fietsenstalling. Tevens biedt deze fietsenstalling de mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden.

Hotel de Rousch beschikt tevens over een bewaakte en overdekte fietsenstalling, zodat je je fiets met een gerust hart kunt laten staan.

 

Oplaadpunt

Hotel de Rousch beschikt over 40 gratis parkeerplaatsen met 8 oplaadpunten voor elektrische auto’s (beschikbaar vanaf eind maart 2021). Tevens beschikt de locatie de Rousch (100m afstand) over 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s.

 

Huisdieren

Heuvels en dalen, mooie uitzichten, knusse dorpjes: in Zuid-Limburg kun je uitstekend wandelen én dat doe je natuurlijk niet zonder je trouwe viervoeter. Natuurlijk is een ander huisdier ook welkom in ons hotel. Wij hebben enkele suites waar huisdieren welkom zijn en hanteren een maximum van twee huisdieren per kamer. Voor het meebrengen van een huisdier tijdens een overnachting in ons hotel wordt een toeslag van € 16,50 per huisdier per kamer per nacht berekend.  Wij zorgen ervoor dat uw huisdier een warm welkom krijgt,

 

Een Groen Hotel

Hotel de Rousch is gerealiseerd in een gebouw dat ruim 40 jaar oud is. Een intensieve renovatie heeft ertoe geleid dat het gebouw is geüpgraded van energielabel G naar label A en klaar is voor een duurzame toekomst.

Het hotel wordt verwarmd door middel van vier krachtige warmtepompen op het ruim veertig meter hoge dak. Hierdoor zijn we een van de eerste “gasloze” hotels van Nederland! Het isolatieniveau is sterk verbeterd door de nieuwe gevel en het HR+++ glas. De toepassing van LED en een beheersysteem zorgt ervoor dat het energieverbruik wordt beperkt en nauwkeurig gemonitord.