Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.
Als ontbijtkok open je onze zaak en start je met het ontvangst en controleren van onze leveranciers.
Als je de ontvangsten hebt gecontroleerd start je met het voorbereiden van koffietafels, high-tea, lunches of mis-en-place werkzaamheden.
je zorgt ervoor dat jouw collega's, die later op de dag binnen komen, op een goede manier aan de dag kunnen beginnen.
Wat zoeken we in jou?
Je werkt gestructureerd en je kunt je eigen werkzaamheden en die van jouw collega's goed plannen.
Je kunt zelfstandig werken en je bent in staat om zelfstandig aan de hand van productielijsten je werk voor die dag in te delen.
Je bent een vroege vogel en bent productief in de ochtenden.
Familiebedrijf de Rousch is elke dag geopend voor ontbijt, lunch en diner.
Diploma’s en ervaring?
Ervaring in banqueting is een pre, kennis van Word en beheersing van Excel is vereist.
Wat bieden wij?
Je werkt in een keuken voorzien van de modernste apparatuur.
Je werkt in de ochtenden en vroege middag in onze moderne keuken.
Een veelzijdige baan voor 16 tot 38 uur per week. Een goed salaris en voldoende ruimte om hierin door te groeien.
Een baan in een snelgroeiende organisatie met ruimte voor eigen ontwikkeling