Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

4-gangen Kerstdiner: 24 december

 

Heiligen Avond Kerstdiner
24 december 2022
Van 19:00 tot 23:00 uur

Het ontvangst van het Kerstdiner is om 19:00 uur.

U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstcocktail.

 

Een Kerstgroet uit de keuken:

Gazpacho | Olijfolie | Parmezaanse kaas

Gerookte forel | Crème-fraîche | Limoen | Dille

 

Menu:

Hertencarpaccio | Frisée | Artisjok | Parmezaanse kaas | Witte Balsamico met Ahornsiroop | Limoen

***

Pompoenvelouté | Hollandse garnalen | Groene asperges | Gepofte paprika

***

‘Grain Fed’ Black Angus Tournedos | Roseval aardappeltjes | Haricot verts | Bimi | Port-tartufata saus

***

Chocolate Bombe | Vanille ijs

 

Dit 4-gangen kerstdiner kost €89,00 per persoon en is inclusief Kerstcocktail

en tussen 19:00 en 23:00 uur frisdrank, bier van het vat, onderstaande wijnen
en koffie en thee met bonbons.

Wit: Kallfelz, Rivaner – Duitsland | Rood: Agustinos Reserva Carmenere - Chili

 

Wilt u bijpassende wijnen bij iedere gang?

Dan rekenen wij een surplus van € 19,00 per persoon.

 

Ook onze kleine gasten zijn uiteraard welkom!

Voor onze kleine gasten (tot 10 jaar) serveren wij een speciaal kinderkerstmenu:

* Kipcocktail

* Tomatensoep

* Varkenshaasmedaillon met roomsaus en garnituur

* Kerstdessert

Inclusief frisdrank à € 26,50 per kind.
 

Reserveren is noodzakelijk, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. ‘Kerstdiner Heiligen Avond’

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van

een passend alternatief. Maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering

GRATIS ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor de dag van de reservering. Bij annulering na dit tijdstop of in geval van 'no show' brengen wij 50% van de reserveringswaarde in rekening. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING
Om op de dag zelf zo veel mogelijk aandacht te kunnen besteden aan de gasten, ontvangt u van ons begin december een betaal-link per email voor een 100% aanbetaling voor de door u gekozen culinaire activiteit. U dient deze betaling te voldoen vóór 20 december. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.