Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Dinerbuffet: 25 december

Het ontvangst van het Diner-Buffet is om 19:30 uur. De poort is pas vanaf 19:15 uur geopend!

U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstcocktail

 

Een kerstgroet uit de keuken:

Lepel met gerookte kuikenborst | Mierikswortelcrème

Gazpacho | Macedoine van coquille en groenten

 

Voorgerechten

Vispalet:

Gerookte zalm | Makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Noorse- en Hollandse garnalen | Maatjes

Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma tomaat en zoete ui

Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

****

Bruschetta bar:

Tomaat | Basilicum | Rucola | Parmezaanse kaas

Serranoham | Gepofte paprika | Tartuffata crème | Bieslook

Eendenleverpaté | Vijgenchutney | Dadel

Geitenkaas | Olijventapenade | Groene asperge | Mango-uien-chutney

****

Pompoenvelouté | Groene asperges | Bieslook | Paprika uit de oven

****

Rundercarpaccio | Pijnboompitjes | Rucola | Gepofte tomaat

Ahornsiroop | Balsamico | Olijfolie | Reypenaer

 

Hoofdgerechten

Zeebaars | Pompoen-spinazierisotto | Bimi | Kreeftensaus

****

Wildzwijn haasje | Paddenstoelen | Stamppot met peulvruchten en roomboterworteltjes | 
Gele paprika uit de oven | Rode Portsaus | Knolselderijroom

****

 ‘Grain Fed’ Black Angus tournedos | Roseval aardappeltjes | Ratatouille van Groenten

Couscous van bloemkool en gesnipperde bosui | Pepersaus met groene en zwarte peper

 

Nagerechten

8 Europese kazen | Assorti van Brood | Stroop | Uiencompote met framboos en Pedro Ximénèz

Vanille ijs | Kersensaus | Chocoladesaus | Vruchtenbavarois | Assorti van gebak

Chocolademousse | Bosvruchtensaus | Mangosorbet | Passievruchtsorbet

Koffie- en thee buffet | Irish Coffee | Bonbons

 

Dit Diner-Buffet kost €109,00 per persoon en is tussen 19:30 en 23:30 inclusief de volgende dranken:

Kerstcocktail bij ontvangst, koffie, thee, frisdranken, bier van het vat en onderstaande wijnen

Wit: Kallfelz, Rivaner – Duitsland | Rood: Agustinos Reserva Carmenere - Chili

 

Voor onze kleine gasten (tot 10 jaar) serveren wij à € 26,50 per kind: Kipcocktail of fruitcocktail, tomatensoep, frikadel, kroket, knakworst, schnitzel, frites, appelmoes, sausjes en het dessertbuffet. Dit is inclusief frisdrank.

 

Reserveren is noodzakelijk, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. ‘Kerstdinerbuffet’

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief. Maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering.

 

GRATIS ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor de dag van reservering. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van ‘no show’ brengen wij 50% van de reserveringswaarde in rekening. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING

Om op de dag zelf zo veel mogelijk aandacht te kunnen besteden aan de gasten, ontvangt u van ons begin december een betaal-link per email voor een 100% aanbetaling voor de door u gekozen culinaire activiteit. U dient deze betaling te voldoen vóór 20 december. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.