Hoofdgerechten

Onze menukaart vanaf 1 oktober 2020

€ 19,95 Varkenshaasmedaillons met groenten van het seizoen en Roseval aardappeltjes begeleid door een roomsaus met Riesling, bieslook en champignons                        


€ 28,95 ‘Grain Fed’ tournedos met groenten van het seizoen, Roseval aardappeltjes begeleid door een pepersaus OF Stroganoffsaus 


€ 22,75 Wilde eendenborst met wildpeper, puree, spruitjes, paprika, preiselbeeren en rucola


€ 26,50  Hertenhaasje met rozeval aardappeltjes, groenten van het seizoen, preiselbeeren en een rode wijn-knoflooksaus          


€ 29,95 Reerug op bospaddenstoelen, pompoen uit de oven, roomboter spruiten, een puree van knolselderij en een wildfond met appel, rood fruit en Grand Marnier


€ 24,95  Wildzwijnshaasje met pompoen, haricots verts, Rozeval aardappeltjes, mosterd saus met oude jenever en jenever bessen, gekonfijte appel en preiselbeeren                                                                                   


€ 24,95 Pompoen en aubergines uit de oven, gebakken appel, bimi, ravioli met spinazie en ricotta begeleid door een groenten-rode-Port saus


€ 25,95 Roodbaars met groene asperges en ravioli met ricotta en spinazie geserveerd met een martini saus met dragon en tomaat


€ 27,50 Zeebaars filet met sashimi van tonijn, Bearnaisesaus met witte balsamico, peulvruchten en pasta


€ 35,00 Gebakken zeetong