Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Hoofdgerechten

Onze menukaart vanaf 19 juni 2021

€ 20,95 Varkenshaasmedaillons met groenten van het seizoen en Roseval aardappeltjes begeleid door een rode port saus met roze pepers                       


€ 28,95 ‘Grain Fed’ tournedos met groenten van het seizoen, Roseval aardappeltjes begeleid door een pepersaus OF Stroganoffsaus 


€ 25,75 Kalfsoester met groene asperges en courgette, aardappelpuree met tartufata met een rode portsaus met room en dragon


€ 26,75  Lamsfilet met een rode wijn saus met gember, peulvruchten, aubergine en Roseval aardappeltjes       


€ 24,95 Gebakken entrecote met kruidenboter, groente van het seizoen en een gepofte aardappel met crème fraiche


€ 24,50 Wilde rijst met gepofte groente, groene asperges, rode bietentartaar met augurk en dille, gekonfijte ui, raviolo met eekhoorntjesbrood en een balsamicosiroop met stroop                                                                               


€ 26,95 Vis van de dag met bimi, Ravioli met eenkoorntjesbrood en een Pernodsaus met roze pepers en verse kervel


€ 27,50 Zeebaars filet met sashimi van tonijn, op een pasta met een Beurre blanc saus met witte balsamico en peulvruchten


€ 39,50 Gebakken zeetong