Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Hoofdgerechten

Onze menukaart vanaf  14 oktober 2021

€ 27,00 Kabeljauw op een paddenstoelrisotto, haricots verts en een witte port saus met bosui                                


€ 26,95 Vis van de dag met gemarineerde zalm, een dille-mosterd-honing beurre blanc met peulvruchten,gepofte paprika en aardappelpuree


€ 29,50 Wilde scampi’s op een spaghetti aioli met groene asperges, bimi en een tomaat-gembersaus met mango


€ 24,50 Gepofte knolselderij steak op een spinazierisotto met bospaddenstoelen, groene asperges, rode bieten en een wasabi mayonaise, rucola en Parmezaanse kaas


€ 28,95 ‘Grain Fed’ Black Angus tournedos met seizoengroenten en roseval aardappelen geserveerd met een groene pepersaus of een rode wijn-gembersaus met knoflook en kikoman


€ 21,50 Varkenshaasmedaillons met een Riesling-roomsaus met bospaddenstoelen, bieslook, haricots verts, gepofte courgette en een puree van zoete aardappel     


€ 26,75 Kalfsoester op spaghetti, aubergine, tomaat, groene asperges en een kalfsfond roomsaus met roze pepers en rode port                                                      


€ 26,75 Wildzwijnshaas op een puree met tartufata, spruiten, pompoen uit de oven begeleid door een rode wijn saus met Grand Marnier en preiselbeeren                           


€ 26,75 Hertenhaas met een rode port mosterdsaus, gepofte pompoen, spruitjes en roseval aardappeltjes       


€ 27,50Hazenrugfilet  met wildpeper, geserveerd met zoete aardappelen uit de oven, bospaddenstoelen, knolselderij en snijboontjes met preiselbeeren


€ 39,50 Gebakken zeetong