Hoofdgerechten

Onze menukaart vanaf 2 januari 2020

€ 19,50  Varkenshaasmedaillons op een ratatouille van groenten met roseval aardappels en een portsaus met paddenstoelen 


€ 24,00 Wildzwijnshaasje met kalfswang, saus met Madeira en bosui, gebakken appel, bleekselderij en Roseval aardappeltjes                                                                 


€ 24,50 Wildpeper met hertenmedaillon, seizoensgroenten, stamppot met rucola, bosui en Preiselbeeren


€ 26,50 Duet van kalfsoester en kalfswang begeleid door een rode wijnsaus met appel, puree met snijboontjes, gekaramelliseerde rode ui en haricots verts          


€ 27,95 Hertenhaas op een crème van gerookte pastinaak met courgettes, eryngii paddenstoelen, little gem geserveerd met een wildsaus met morille-essence


€ 27,95 Tournedos met pepersaus OF met gebakken shiitake begeleid door een rode port-zuurkoolsaus met groene pepers en bosui, groene asperges en aardappelgratin                                                                                    


€ 24,95 Paprika-paddenstoelenrisotto met tartufata aubergines, haricots verts, gegratineerde geitenkaas, Edamame bonen en miso gemarineerd in Kikkoman                                 


€ 24,50 Portobello gevuld met spinazie en geitenkaas, zoetzure chioggia biet en gebakken dorade geserveerd met een witte Portsaus met zwarte knoflook                                                                                                          


€ 24,95 Duet van kabeljauw en schelvislever begeleid door een zure botersaus met ingelegde rode uien, puree met snijboontjes, spinazie en courgettes                                                                                   


€ 24,95 Vis van de dag op pasta met gepofte paprika en courgettes, haricots verts begeleid door een tomaten-gembersaus met groene kruiden en rode ui


€ 25,95 Zalm uit de oven, gebakken coquilles en rivierkreeftstaartjes op een pasta met groenten uit de oven


€ 26,95 Gebakken scampi’s met huis-gemarineerde tonijn op een roerbak van asperges, paksoi, haricots verts en maïs, wilde rijst met saffraan, gekonfijt fruit en cashewnoten begeleid door een kreeftensaus met gekarameliseerde chili             


€ 28,75 Gebakken wilde scampi op gegrilde groene asperges en courgettes, pasta aangemaakt met Parmezaanse kaas en een kreeftensaus


€ 34,75 Gebakken zeetong