Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Hoofdgerechten

Menukaart april, mei en juni 2023

€ 22,00 Varkenshaasmedaillons | Roseval aardappel | Seizoensgroenten | Groene asperge | Roomsaus met paddenstoelen of Stroganoffsaus


€ 26,50 Asperges op klassieke wijze | Krulstaart achterham | Krielaardappeltjes | Peterselie-ei | Botersaus


€ 27,00 ‘Grain Fed’ Dry Aged Entrecôte | Kruidenboter | Groenten uit de oven | Roseval aardappel


€ 28,50 Kalfsoester | Asperges | Riesling-bieslook saus | Krielaardappeltjes | Courgette uit de oven


€ 29,50 Duet van lamsfilet en ‘Grain Fed’ Black Angus Tournedos | Rode wijnsaus met tijm | In rode bietensiroop gekonfijte ui | Courgette uit de oven | Aardappelpuree met tuinbonen en couscous


€ 32,50 ‘Grain Fed’ Black Angus Tournedos | Roseval aardappel | Groentegarnituur | Portsaus met tartufata of pepersaus


€ 26,50 Zalm | Paprika uit de oven | Bimi | Spaghetti | Beurre Blanc saus met tuinkruiden


€ 29,00 Gebakken asperges| Tonijn op Oosterse wijze gemarineerd | Zeebaars | Pasta met bosui | Beurre Blanc saus


€ 29,95 Wilde scampi op Oosterse wijze | Spaghetti | Haricots verts | Bimi | Gepofte paprika


€ 39,95 Zeetong | Gefileerd óf Ongefileerd | Spaghetti | Seizoensgroenten


€ 25,95 Steak van glaskoolrabi | Gemarineerd in Ponzu | Paprika | Aardappelpuree met tuinbonen en wilde rijst | Tomaat uit de oven | Roomsaus met courgette

 

Dagmenu ad €42,95 per persoon

Dagelijks wordt door ons met zorg een dagmenu voor U samengesteld