Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.
Onze menukaart vanaf 1 april 2022
€ 21,95 Varkenshaasmedaillons | Rozeval Aardappelen | Bieslook | Asperges | Champignon | Riesling-roomsaus
€ 26,95 Entrecôte | Kruidenboter | Groenten uit de oven | Spinazie Risotto | Asperge | Bimi
€ 29,75 ‘Grain Fed’ Black Angus Tournedos | Pepersaus of Rode wijn-knoflooksaus | Mangochutney
€ 27,50 Kalfsoester | Asperges | Witte Portsaus | Kalfsfond | Tuinkers | Puree
€ 27,95 Krokant gebakken Kalfszwezerik | Gebakken Asperges | Port-Tartufatasaus | Rozeval ardappel | Waterkers
€ 26,00 Limburgse Witte Asperges | Ham | Ei | Peterselie | Botersaus
€ 29,95 Limburgse Witte Asperges | Gemarineerde Tonijn | Rucola | Beurre Blanc
€ 24,95 Gebakken Scampi's en Coquilles | Rode Biet | Haricot Verts | Rode ui | Venkel | Rozeval Aardappelen | Witte Balsamico | Mierikswortel
€ 27,95 Kabeljauw | Courgette | Hollandse Garnalen | Puree | Tuinbonen | Tomaat | Beurre Blanc
€ 29,50 Wilde Scampi's | Spaghetti | Peulvruchten | Gepofte Paprika | Kikkoman Saus | Knoflook | Rucola
€ 24,50 Vega Proeverij | Spinazie Risotto | Witte en Groene Asperges | Courgette | Beurre Blanc | Krokante Tofu | Gegratineerde Val Dieu
€ 39,95 Zeetong | Gefilleerd of Ongefilleerd | Spaghetti | Seizoensgroenten
Dagmenu ad € 39,50 per persoon
Dagelijks wordt door ons met zorg een dagmenu voor U samengesteld, waarbij U een keuze kunt maken uit:
3 voorgerechten
3 hoofdgerechten
2 nagerechten
Daggerecht ad € 21,50 per persoon
Een dagelijks wisselend hoofdgerecht van vlees, vis of vegetarisch door onze chef-kok samengesteld.
Onze gastheer/vrouw zal dit dagmenu of daggerecht gaarne aan U presenteren.
Kloosterkensweg 17
6419 Pj Heerlen
Facebook/derousch
Instagram/aubergederousch
Hotel
Henri Dunantstraat 1
6419 PB Heerlen
Facebook/hotelderousch
Instagram/hotelderousch
T +31 (0)45 571 58 90
info@derousch.nl
Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.