Hoofdgerechten

Onze menukaart vanaf 1 juni 2020

€ 19,75 Varkenshaasmedaillons met groenten van het seizoen en Roseval aardappeltjes begeleid door een roomsaus met Riesling, bieslook en champignons OF een portsaus met kalfswang                        


€ 24,50 Lamsfilet op rode wijn-rabarber, sugar snaps, wasboontjes en een mosterd-rozemarijnsaus met gekarameliseerde knoflook                                                           


€ 26,95 Kalfsoester van de kalfslende op aardappelpuree met tuinbonen en bieslook, sugar snaps, rode paprika uit de oven en frisse gemarineerde komkommer geserveerd met een rode wijn saus met uitjes en roze peper


€ 27,95  ‘Grain Fed’ tournedos met groenten van het seizoen, Roseval aardappeltjesbegeleid door een pepersaus OF Stroganoffsaus          


€ 32,75 ‘Grain Fed’ tournedos met gebakken eendenlever en een portsaus met Trompette de la Mort


€ 24,50  Duet van kabeljauw en zalm op een pasta met spinazie, Edamme boontjes met Parmezaanse kaas begeleid door een kreeftensaus                                                                                    


€ 24,95 Groene asperges met peterselie-ei, spinazie, gebakken Girolles, courgettes uit de oven gevuld met paprika, pasta en gegratineerde geitenkaas.Geserveerd met en Pernodsaus met kervel                                


€ 28,75 Gebakken wilde scampi op gegrilde groene asperges en courgettes, pasta aangemaakt met Parmezaanse kaas en een kreeftensaus


€ 34,75 Gebakken zeetong