Hoofdgerechten

Onze menukaart vanaf 1 juli 2019

€ 19,50 Varkenshaasmedaillons op een aardappelgratin met knolselderij, ratatouille van groenten en een roomsaus van Madeira met roze en groene pepers    


€ 24,95 Kalfsoester van de kalfslende op een stoof van lam met paprika,champignons en zoete aardappel                                                                          


€ 24,95 Black Angus ‘Grain Fed’ entrecote op girolles, zoete aardappel, gebakken spinazie met uien begeleid door een rode wijnsaus gemonteerd met kruidenboter


€ 24,95 Duet van wildzwijnshaasje en lamsfilet op een puree met tuinbonen en rucola begeleid door een rode wijnsaus met eekhoorntjesbrood, artisjok en bleekselderij


€ 27,50 Hertenfilet met girolles, zoete aardappel, bleekselderij en nectarine met een saus van pistache    


€ 27,50 ‘Grain Fed Black Angus’ Tournedos met een rode wijnsaus met girolles of een pepersaus                                                                                  


€ 24,95 Bloemkoolsteak op Roseval aardappeltjes, humus, gemarineerde artisjok met venkelcrème en Pernod, tuinbonen, bosui, zoetzure gele biet en Reblochon                                             


€ 24,00 Zeebaarsfilet op bimi en gekarameliseerde witlof begeleid door een scampi-salsa met rivierkreeftstaartjes en spaghetti aglio olio                                                                                                      


€ 24,95 Zalm uit de oven, gebakken coquilles en rivierkreeftstaartjes op een pasta met groenten uit de oven                                                                                       


€ 25,95 Gebakken scampi’s met huis-gemarineerde tonijn op een roerbak van asperges, paksoi, haricots verts en maïs, wilde rijst met saffraan, gekonfijt fruit en cashewnoten begeleid door een kreeftensaus met gekarameliseerde chili       


€ 26,50 Vis van de dag met coquille en een puree met haricots verts begeleiddoor een saus van gele paprika met waterkers en Noilly Prat


€ 27,95 Gebakken wilde scampi op gegrilde groene asperges en courgettes, pasta aangemaakt met Parmezaanse kaas en een kreeftensaus


€ 34,00 Gebakken zeetong