Hoofdgerechten

€ 19,50 1 stuk
€ 25,50 2 stuks Wilde eendenborstfilet op knolselderij, geglaceerde bosui, risotto met paddenstoelen omgeven door een portsaus met gerookte schorseneren                            


€ 27,50 Kalfshaasmedaillons met bimi, pastinaak en Rozevalaardappels begeleid door een pompoensaus met kalfsfond         


€ 19,50 Varkenshaasmedaillons met een courgette room saus met champignons en een vleugje witte wijn                                                                                                                  


€ 27,00 Hertenhaasfilet op Bourgondische wijze met paddenstoelen, zuurkoolstamppot, roomboterspruiten en preiselberen                                                                                                  


€ 26,95 ‘Grain Fed Black Angus’ Tournedos met een port Tartufatasaus of een pepersaus                      


€ 24,00 Wildzwijnshaasje op hete bliksem met bospeen en roomboterspruiten, begeleid door een wildjus met een vleugje steranijs                                                                                    


€ 24,75 Een Portobello gevuld met groenterisotto, Parmezaanse kaas, gegratineerde geitenkaas, spinazie en kastanjes met een gele paprikasaus                                                           


€ 23,75 Mi-cuit van makreel filet op een visragout met bieslook, geserveerd met broccoli, wilde rijst en Edamame bonen                                                                                                          


€ 25,95 Roodbaars met scampi’s, spaghetti, courgette, haricots verts en een Pernodsaus met bieslookolie                                                                                                  


€ 24,95 Gemarineerde tonijn op pasta met courgettes en haricots verts met gebakken scampi begeleid door een Beurre Blanc saus met dille en knolselderij       


€ 27,50 Gebakken wilde scampi op gegrilde groene asperges en courgettes, pasta aangemaakt met Parmezaanse kaas en een kreeftensaus


€ 34,00 Gebakken zeetong