Hoofdgerechten

Onze menukaart vanaf 1 oktober 2019

€ 19,50  Varkenshaasmedaillons op een ratatouille van groenten met roseval aardappels en een portsaus met paddenstoelen 


€ 27,50 ‘Grain Fed Black Angus’ Tournedos met een rode wijnsaus met Trompet de la Mort of een pepersaus                                                                 


€ 27,00 Hertenrugmedaillon op puree met paddenstoelen, rode kool, gebakken spruitjes en gekaramelliseerde witlof met een rode wijn saus met Grand Manier en preiselbeeren


€ 26,00 Reerugmedaillon met wildzwijnsgoulash, aardappelpuree met rucola, rode kool met appel en roomboterspruitjes            


€ 27,95 Reerug op een rode uienchutney, venkel, spruiten en een puree van pastinaak, begeleid door een jus van Trompet de la Mort met oude jenever en rode wijn 


€ 25,00 Wilde eend met wildpeper op aardappelpuree met rucola, spruitjes, gekaramelliseerde witlof en gebakken appel         

*de wilde eend kan kogeltjes bevatten                                                                                     


€ 24,00 Korstdeeg gevuld met groentenratatouille en tomaat met een Indiase currysaus,Portobello gevuld met groene asperges en gorgonzola, een tarte tatin van witlof en een knoflook-courgettepuree                                   


€ 25,00 Gebakken zalm met gemarineerde zeebaars op pasta, knolselderij en spinazie begeleid door een kerriesaus met kokos en limoen                                                                                                               


€ 24,95 Zalm uit de oven, gebakken coquilles en rivierkreeftstaartjes op een pasta met groenten uit de oven                                                                                       


€ 24,00 Vis van de dag op een pasta met peulvruchten en een pompoensaus met courgette 


€ 26,50  Gebakken scampi’s met huis-gemarineerde tonijn op een roerbak van asperges, paksoi, haricots verts en maïs, wilde rijst met saffraan, gekonfijt fruit en cashewnoten begeleid door een kreeftensaus met gekarameliseerde chili 


€ 27,95 Gebakken wilde scampi op gegrilde groene asperges en courgettes, pasta aangemaakt met Parmezaanse kaas en een kreeftensaus


€ 34,00 Gebakken zeetong