Hoofdgerechten

Onze menukaart vanaf 1 januari 2019

€ 19,50 Wildpeper met preiselberen, hete bliksem en wintergroenten      


€ 19,50 Varkenshaasmedaillons met een courgette room saus met champignons en een vleugje witte wijn   


€ 24,75 Ribeye met gekonfijte uien, peulvruchten, zoetzure radijs en rettich, Rozeval aardappeltjes begeleid door een rode wijnsaus met jeneverbessen, laurier en appelsap                                                                                                                          


€ 25,00 Reerug op wildpeper met aardappelgratin, preiselbeeren, knolselderij, zuurkool en broccoli                                                                                                         


€ 27,50 ‘Grain Fed Black Angus’ Tournedos met een milde currysaus, gele biet, haricots verts en aardappelgratin met paddenstoelen                      


€ 27,50 ‘Grain Fed Black Angus’ Tournedos met een port Tartufatasaus of een pepersaus                                                                                      


€ 28,50 Reerugfilet met hete bliksem en gepofte tomaat begeleid door een rode wijnsaus met kalfsfond en cèpes geserveerd met een groentegarnituur                                                    


€ 24,95 Vegetarische curry met courgette, aubergines, prei, ui, shiitake en schorseneren, een gevulde tomaat met couscous, spinazie, gepofte paprika, cashewnoten en ananas                                                                                                       


€ 23,95 Kabeljauw met een crumble van pistache, zoete aardappel-knolselderij puree, gekonfijte bosui en limoenparels begeleid door een kreeftensaus               


€ 24,95 Zalm uit de oven, gebakken coquilles en rivierkreeftstaartjes op een pasta met groenten uit de oven                                                                                       


€ 25,95 Gemarineerde tonijn op pasta met courgettes en haricots verts met gebakken scampi begeleid door een Beurre Blanc saus met dille en knolselderij       


€ 27,95 Gebakken wilde scampi op gegrilde groene asperges en courgettes, pasta aangemaakt met Parmezaanse kaas en een kreeftensaus


€ 34,00 Gebakken zeetong