Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.
Onze menukaart vanaf 1 oktober 2022
€ 33,50 Reerugfilet | Stoof van Wild | Seizoensgroenten | Hete Bliksem
€ 29,95 Hertenhaas | Seizoensgroenten | Puree van Partinaak | Rode wijn met Grand Marnier | Preiselbeeren
€ 27,95 Wildzwijnhaasje | Seizoensgroenten | Rozeval aardappel | Saus op Veluwse wijze
€ 27,95 Hazenrugmedaillon | Seizoensgroenten | Romige wildpeper | Paddenstoelenrisotto
€ 27,95 Kalfsoester | Gepofte paprika en courgette | Room-aardappelpuree met tartufata | Portsaus
€ 29,95 Krokant gebakken kalfszwezerik | Groene asperges | Bimi | Port-tartufatasaus | Rozeval
€ 21,95 Varkenshaasmedaillons | Rozeval aardappelen | Siezoensgroenten | Roomsaus | Bospaddenstoelen | Groene asperge
€ 26,95 'Grain Fed' Entrecôte | Kruidenboter | Groenten uit de oven | Rozeval aardappel
€ 32,50 'Grain Fed' Black Angus Tournedos | Rozeval aardappel | Groentegarnituur | Pepersaus of stroganoff
€ 27,95 Gebakken scampi's en coquilles | Rode biet | Haricot Verts | Rode ui | Venkel | Rozeval aardappel | Witte balsamico | Mierikswortel
€ 27,50 Roodbaars | Knolselderij-truffel ravioli | Groene asperge | Roomsaus met paddenstoelen
€ 39,95 Zeetong | Gefileerd óf Ongefileerd | Spaghetti | Seizoensgroenten
€ 25,95 Vega Curry | Shiitake | Knolselderij steak | Haricots Verts | Gepofte tomaat | Spinazi ricotta ravioli
Dagmenu ad € 39,50 per persoon
Dagelijks wordt door ons met zorg een dagmenu voor U samengesteld,
Daggerecht ad € 23,50 per persoon
Een dagelijks wisselend hoofdgerecht van vlees, vis of vegetarisch door onze chef-kok samengesteld.
Onze gastheer/vrouw zal dit dagmenu of daggerecht gaarne aan U presenteren.
Kloosterkensweg 17
6419 Pj Heerlen
Facebook/derousch
Instagram/aubergederousch
Hotel
Henri Dunantstraat 1
6419 PB Heerlen
Facebook/hotelderousch
Instagram/hotelderousch
T +31 (0)45 571 58 90
info@derousch.nl
Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.