Jubileum menu | April | Mei | Juni

Voorgerechten

Kalfsrosbief op een antiboise, gerookte kuikenborst en een kleine salade met tartufata dressing en mieriksworteldruppels

Of

Gebakken asperges met gerookte zalm, salade van appel, limoen en dille geserveerd met een lauwe zoetzure puree van gele biet

Of

Aspergecarpaccio op een courgettecrème met zoete aardappel, peterselie ei,  krokante oesterzwammen, kleine salade met een wafel van Parmezaanse kaas en een peulvruchtendressing

 

Hoofdgerechten

Lamsfilet begeleid door een provinciaalse saus met zwarte knoflook, geserveerd met Roseval aardappeltjes en groenten uit de oven

Of

Gebakken vis van de dag op een aardappelpuree met tuinbonen en bosuitjes, haricots verts en een beurre blanc saus met Pernod en kervel

Of

Paprika gevuld met paddenstoelenrisotto, rode ui, venkel en bieslook, kokosbanaan, gegrilde fetakaas met een crumble van pistachenoten op een rode portsaus met gember en lemongras

 

Dessert

Kaasplank met vijf Europese kazen geserveerd met zwartbrood, noten en een vijgenchutney

Of

Sachertorte en slagroomsoesje met chocoladedip en een advocaatparfait met kersensaus

Of

Sorbetijs met een verse fruitsalade en een siroop van Sangria

 

3-gangen keuzemenu à € 52,00 per persoon, nu met 50% korting slechts voor € 26,00 per persoon, voor de eerste 10 gasten per dagdeel die reserveren. Vanaf 11 reserveringen bieden wij dit menu aan voor € 31,00 per persoon. Indien u met meer dan 10 personen kiest voor dit menu geldt de kortingsactie niet, tevens geldt deze actie niet als u met uw gezelschap apart wilt dineren in één van onze ruimtes. Als u kiest voor dit menu bij aankomst in het restaurant, rekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon

Met uitzondering van de feestdagen!

Reserveren minimaal één dag vóóraf o.v.v. ‘Jubileum-menu’, op basis van beschikbaarheid
Telefoon: 045- 571 58 90, E-mail: info@derousch.nl
Heeft u allergieën, meldt het ons dan!