Jubileum menu | April | Mei | Juni

Voorgerechten

Cannelloni van kalfslende gevuld met antiboise en gemarineerde Pernodvenkel op rode paprika uit de oven met een gele paprika-mosterdsaus
Of
Proeverij van zalm
* Huisgemarineerde zalm op courgette met een mosterd-mango-dragoncrème
* Gerookte zalm met mierikswortelsaus op gele paprika
* Zalmtartaar  met een tartufatasaus
* Zalmcarpaccio met limoendressing en dille
Of
Tartaar van artisjok met tartufata paddenstoelen, bimi, paprika uit de oven, Little Jam en een antibiose van groenten

Hoofdgerechten

Entrecote ‘Grain Ged’ Black Angus met gepofte paprika, groene asperges, puree van gele wortel en gekonfijte sjalotten
Of
Roodbaarsfilet op een puree van tuinbonen en glaskoolrabi met dille, Hollandse garnalen,  Roseval aardappel en groene asperges
Of
Asperges met peterselie ei, spinazie, gebakken Eryngii paddenstoelen met Pernodsaus en kervel

Dessert

Kaasplank met vijf Europese kazen geserveerd met honing, dadelchutney en roggebrood
Of
Cheesecake frambozentaartje met aardbeiencoulis, vanille ijs en mango
Of
Verse aardbeien met vanille ijs, een koude Pernod sabayon en chocolade chips

3-gangen jubileummenu à € 55,00 per persoon, nu met 50% korting slechts voor € 27,50 per persoon, voor de eerste 10 gasten per dagdeel die reserveren. Vanaf 11 reserveringen bieden wij dit menu aan voor € 32,50 per persoon. Indien u met meer dan 10 personen kiest voor dit menu geldt de kortingsactie niet, tevens geldt deze actie niet als u met uw gezelschap apart wilt dineren in één van onze ruimtes. Als u kiest voor dit menu bij aankomst in het restaurant, rekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon

Met uitzondering van de feestdagen!

Reserveren minimaal één dag vóóraf o.v.v. ‘Jubileum-menu’, op basis van beschikbaarheid
Telefoon: 045- 571 58 90, E-mail: info@derousch.nl
Heeft u allergieën, meldt het ons dan!