Jubileum menu | Januari | Februari | Maart |

Voorgerechten

Creatie van gerookte kuikenborst en wildzwijnshaasje geglaceerd op Oosterse wijze, kleine salade van rode sla en frisee, bulgur, geitenkaasparels en een komkommersaus met koriander

Of

Jumbogarnalen met tonijnsaus en verse tonijncarrés, kappertjes, shiitake, Little Jam sla en een mangogel

Of

Kikkererwten, knolselderij uit de oven met ras el hanout en gember, een salade Mêlee met ingelegde rettich en radijsjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas begeleid door een tzatziki met kidneybonen

 

Hoofdgerechten

Ribeye met gekonfijte uien, peulvruchten, zoetzure radijs en rettich, Rozeval aardappeltjes begeleid door een rode wijnsaus met jeneverbessen, laurier en appelsap

Of

Zalm uit de oven, gebakken coquilles en rivierkreeftstaartjes op een pasta met groenten uit de oven

Of

Vegetarische curry met courgette, aubergines, prei, ui, shiitake en schorseneren, een gevulde tomaat met couscous, spinazie, gepofte paprika, cashewnoten en ananas

 

Dessert

Kaasplank met vijf Europese kazen geserveerd met zwartbrood, noten en vijgenchutney

Of

Taartje van witte en bruine chocolade met sinaasappel, Baileys sabayon, Oreo crumble en een coulis van mandarijn met vanille-ijs

Of

Bosvruchtenparfait met een koude gembersabayon met appel

 

3-gangen keuzemenu à € 52,00 per persoon, nu met 50% korting slechts voor € 26,00 per persoon, voor de eerste 10 gasten per dagdeel die reserveren. Vanaf 11 reserveringen bieden wij dit menu aan voor € 31,00 per persoon. Indien u met meer dan 10 personen kiest voor dit menu geldt de kortingsactie niet, tevens geldt deze actie niet als u met uw gezelschap apart wilt dineren in één van onze ruimtes. Als u kiest voor dit menu bij aankomst in het restaurant, rekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon

Met uitzondering van de feestdagen!

Reserveren minimaal één dag vóóraf o.v.v. ‘Jubileum-menu’, op basis van beschikbaarheid
Telefoon: 045- 571 58 90, E-mail: info@derousch.nl
Heeft u allergieën, meldt het ons dan!