Jubileum menu | Januari | Februari | Maart |

Voorgerechten

Rosbief van kalfsvlees op een paddenstoelenspread met zwarte knoflook en en salade met wasabisaus en miso
Of
Gerookte zalm met Roseval aardappeltartaar met een truffelsalsa en gebakken scampi
Of
Tomatencoulis met basilicum en fijne olijfolie, rode knoflook-biet, tapenade van olijven,  bosui, zoetzure gele biet en frisée met gebakken shiitake en babymais

Hoofdgerechten

Wildpeper met hertenmedaillon, seizoensgroenten, stamppot met rucola, bosui en Preiselbeeren
Of
Vis van de dag op pasta met gepofte paprika en courgettes, haricots verts begeleid door een tomaten-gembersaus met groene kruiden en rode ui
Of
Paprika-paddenstoelenrisotto met tartufata aubergines, haricots verts, gegratineerde geitenkaas, Edamame bonen en miso gemarineerd in Kikkoman

Dessert

Kaasplank met vijf Europese kazen geserveerd met honing, dadelchutney en roggebrood
Of
Tiramisu met Amaretto siroop, hazelnoten-roomijs en noten crumble
Of
Vanille ijs met warme kersen en Sachertorte

3-gangen keuzemenu à € 55,00 per persoon, nu met 50% korting slechts voor € 27,50 per persoon, voor de eerste 10 gasten per dagdeel die reserveren. Vanaf 11 reserveringen bieden wij dit menu aan voor € 32,50 per persoon. Indien u met meer dan 10 personen kiest voor dit menu geldt de kortingsactie niet, tevens geldt deze actie niet als u met uw gezelschap apart wilt dineren in één van onze ruimtes. Als u kiest voor dit menu bij aankomst in het restaurant, rekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon

Met uitzondering van de feestdagen!

Reserveren minimaal één dag vóóraf o.v.v. ‘Jubileum-menu’, op basis van beschikbaarheid
Telefoon: 045- 571 58 90, E-mail: info@derousch.nl
Heeft u allergieën, meldt het ons dan!