Jubileum menu | Oktober | November | December

Voorgerechten

Herfstsalade met gebakken spekjes en paddenstoelen geserveerd met getrancheerde reerug, paprikacouli en een Preiselbeerendressing

of

Zalmcarpaccio op mosterd met schorseneren op een wasabi-crème
met rivierkreeftenstaarten en yuzu-gel

of

Sandwich van knolselderij uit de oven besprenkeld met fijne olijfolie, kruiden, sushi-azijn en citrus, artisjok, cherry tomaat, avocado, snijboontjes en rucola

begeleid door een tartufata sojadressing

 

Hoofdgerechten

Gebakken scampi’s op pasta met een pompoensaus met courgettes,

groene asperges, rucola en Parmezaanse kaas

of

Wilde eend met wildpeper op aardappelpuree met rucola, spruitjes,
gekaramelliseerde witlof en gebakken appel

of

Korstdeeg gevuld met groentenratatouille en tomaat met een Indiase currysaus,

Portobello gevuld met groene asperges en gorgonzola,

 een tarte tartin van witlof en een knoflook-courgettepuree

 

Nagerechten

Vanilleijs en chocolademousse met een Baileys saus en een notencrumble

of

Parfait met Tia Maria en salted caramel geserveerd met chocoladesaus

of

Kaasplank met vijf Europese kazen

geserveerd met honing, dadelchutney en roggebrood

 

3-gangen keuzemenu à € 52,00 per persoon, nu met 50% korting slechts voor € 26,00 per persoon, voor de eerste 10 gasten per dagdeel die reserveren. Vanaf 11 reserveringen bieden wij dit menu aan voor € 31,00 per persoon. Indien u met meer dan 10 personen kiest voor dit menu geldt de kortingsactie niet, tevens geldt deze actie niet als u met uw gezelschap apart wilt dineren in één van onze ruimtes. Als u kiest voor dit menu bij aankomst in het restaurant, rekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon

Met uitzondering van de feestdagen!

Reserveren minimaal één dag vóóraf o.v.v. ‘Jubileum-menu’, op basis van beschikbaarheid
Telefoon: 045- 571 58 90, E-mail: info@derousch.nl
Heeft u allergieën, meldt het ons dan!