U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstcocktail.
Een kerstgroet uit de keuken:
Pastrami van hert op een knolselderijpuree, geroosterde gele paprika, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, frisee en een limoendressing met sushiazijn
Begeleidende wijn: Alvarinho, Pouco Comum, Minho, Portugal
***
Krachtige ossenstaartsoep met port essence, paddenstoelen en bieslook
***
Zeebaars, aardappelpuree met wortel, venkel en bosui, groene asperge en een Pernodsaus met kervel
Begeleidende wijn: Chardonnay, Care, Cariñena, Spanje
Passievruchtsorbet met Gewürztraminer en Brachetto
***
Duet van kalfsoester en reerug, ravioli met eekhoorntjesbrood, courgette uit de oven, haricots verts en een Muscatelsaus met sjalotjes en kalfsfond
Begeleidende wijn: Garnache en Syra, Bodega Pagos del Moncayo, Campo de Borja, Spanje
***
Glaasje met crème Anglaise, hazelnoot- en chocolademousse, Maraschinokers en een Baileys-rumsaus
Begeleidende wijn: Ron Miel
Voor onze kleine gasten (tot 10 jaar) serveren wij een speciaal kinderkerstmenu:
* Kipcocktail
* Tomatensoep
* Varkenshaasmedaillon met roomsaus en garnituur
* Chocoladebrownie
Inclusief frisdrank à € 25,50 per kind
Reserveren is noodzakelijk, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. ‘Kerstdiner’
Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief.
Maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering
Bij afmelding op de dag zelf zijn wij genoodzaakt 50% in rekening te brengen
Auberge De Rousch
Kloosterkensweg 17
6419 PJ Heerlen
T 045 571 58 90
F 045 574 10 23
info@derousch.nl
Dat kan direct en eenvoudig via onderstaande knop.