Lentemenu

In de periode van 21 maart tot en met 20 juni 2020

Gebakken zalm met een mosterd-mango crème en een salade met gebakken asperges met een iets zurige aardbeienmousseline

***

Cannelloni van kalfslende gevuld met antiboise en gemarineerde Pernodvenkel op rode paprika uit de oven met een gele paprika-mosterdsaus

***

Gebakken scampi’s en zeebaars op pasta met bimi en haricots verts begeleid door een kerriesaus met kokosmelk, citroengras en bosuitjes

***

Lamsfilet op lentegroente, aardappelgratin begeleid door een rode wijnsaus met groene kruiden en gebakken knoflook

***

Witte chocoladeyoghurtmousse met mango, frambozen, chocoladesaus en vanille ijs

 

De prijs van het ‘Lentemenu’ bedraagt € 42,50 per persoon

 

Reserveren vóóraf gewenst o.v.v. ‘Lentemenu’

Dit menu serveren wij enkel per hele tafel. Kiest u voor ons wintermenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.