Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.
PAASBRUNCH
1e en 2e Paasdag | 9 en 10 April 2023
Het ontvangst van de brunch is tussen 12:00 en 13:00 uur
Voorgerechten
Sashimi van zalm | Soja-gember-limoen-jus | Witlof | Appel
Proeverij: Serranoham | Parmaham | Iberico ham | Ardennerham | Schwarzwalderham |
2 soorten meloen | Mierikswortel | Olijven | Mosterd | Tomaat
Salade bar: Salade melée | Rode sla | Veldsla | Lollo Rosso | IJsbergsla | Frisée
Tomaat | Komkommer | Paprika | Walnoten | Cashewnoten | Amandelen | Pompoenpitten | Quinoa salade |Ansjovis | Croutons | Parmezaanse kaas | Frambozendressing | Caesar-dressing
Garnituren: Gebakken scampi | Kuikenborst | Warme geitenkaas
Rundercarpaccio | Tartufatacrème | Gepofte Aubergines en Paprika
Soep
Aspergesoep | Bieslook | Gerookte kuikenborst
Hoofdgerechten
Asperges | Krulstaart achterham | Gemarineerde tonijn | Krielaardappel | Rucola | Peterselie-ei | Botersaus | Beurre blanc
Lamsfilet | Portsaus met draadjesvlees van kalfswang | Bosui | Sperziebonen en snijbonen | Roseval aardappelen
‘Grain Fed’ Black Angus Tournedos | Rode wijnsaus met tijm | Pepersaus | In rode bietensiroop gekonfijte ui | Courgette uit de oven | Aardappelpuree met tuinbonen en couscous
Nagerechten
Vanille ijs | Kersensaus | Chocoladesaus | Advocaatmousse | Crumble van pure chocolade
Belgisch chocolade ijs | Gebakken kokos-banaan | Papaja coulis | Rum-sabayon
Vers fruit | 2 soorten vruchtensorbet | Assorti van gebak
Kaas plateau | 8 Europese kazen | Stroop | Druiven
Koffie en thee bar met bonbons
Spaanse koffie
Met zorg samengestelde wijnen bijpassend bij bovenstaande gerechten, welke u zelf kunt proeven en halen bij de wijnbar.
3 witte wijnen | 3 rode wijnen | 2 dessert wijnen | Tawny en Ruby port
De prijs van deze brunch bedraagt € 65,00 per persoon.
Inclusief de volgende drankjes: koffie, thee, bier van het vat, fris en huiswijn,
welke u tussen 12.00 en 16.00 uur zelf aan de bar kunt halen.
Ook aan onze kleine gasten (tot 10 jaar) wordt gedacht!
Wij serveren een kinderbuffet, bestaande uit:
Tomatensoep, frikadel, kroket, kipschnitzel, knakworst, frites, mayonaise, appelmoes en een kinderijsje.
De prijs van dit kinderbuffet bedraagt € 18,50 per persoon.
Reserveren is noodzakelijk, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. ‘Paasbrunch’
Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief, maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering
Bij afmelding op de dag zelf zijn wij genoodzaakt 50% in rekening te brengen
Kloosterkensweg 17
6419 Pj Heerlen
Facebook/derousch
Instagram/aubergederousch
Hotel
Henri Dunantstraat 1
6419 PB Heerlen
Facebook/hotelderousch
Instagram/hotelderousch
T +31 (0)45 571 58 90
info@derousch.nl
Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.