Paasbrunch

Dit is de brunch van 2020. Voor 2021 is de brunch nog niet bekend. Zodra de brunch af is kunt u dat hier vinden

 

Wij serveren deze brunch zondag 12 april en maandag 13 april

Het ontvangst van de brunch is tussen 12.00 en 13.00 uur

 

Wij ontvangen u met een amuse: asperge cocktail met gerookte kuikenborst en verse mango

begeleid door een kerriesaus met gekonfijte chili en Amaretto

Voorgerechten

Proeverij van zeevruchten

 Vispalet met een trio van gerookte zalm, makreel en paling, verse zalm, Noorse- en Hollandse garnalen, maatjes, Black Tiger scampi’s, rivierkreeftstaartjes, sashimi van tonijn en oesters,  salade mêlée, komkommer-dillesalade, zoetzure venkelsalade, salade van Romatomaat, zoete ui met basilicum.

Hierbij serveren wij wasabi, Kikoman, cocktail-, remoulade- en een kerriesaus

***

Bruschetta bar

* Bruschetta tonijntartaar met tartufatasaus en paddenstoelen

* Bruschetta Parmaham met meloen

* Bruschetta gerookte zalm met wasabicrème en bosuitjes

* Bruschetta met tomaat, basilicum, Parmezaanse kaas, knoflook en rucola

***

Aspergesoep met ham en bieslook

 

Hoofdgerechten

Gebakken kabeljauw op asperges begeleid door een Pernodsaus met tuinkruiden en een crumble van Serranoham

***

Lamsfilet op lentegroente, aardappelgratin begeleid door een rode wijnsaus  met groene kruiden en gebakken knoflook

***

Duet van kalfsoester van de kalfslende en ‘Grain Fed’ Black Angus tournedos op een puree met tuinbonen en bieslook, sugar snaps, rode paprika uit de oven, fris gemarineerde komkommer met wortelgel begeleid door een sjalotten-bleekselderij-rode wijnsaus met roze pepers

 

Desserts

* Europees kaasbuffet met appelstroop, dadels, noten en diverse soorten brood

* Pannacotta met een saus van roodfruit en chocolade ijs

* Baileysmousse met een vanille sabayon en hazelnoten ijs

* Assorti van vruchten bavarois

* Assorti van gebakjes

* Vanille ijs met kersen- en chocosaus

* French koffie
* Koffie en thee bar met gedroogde en verse kruiden die u zelf kunt plukken voor in uw thee

(Gember, citroenmelisse, rozemarijn, tijm, steranijs, jeneverbessen en komkommer)

* Assorti van siropen

 

Voor de liefhebber

Wijn bar met drie witte wijnen en drie rode wijnen geselecteerd door onze sommelier

 

De prijs van deze brunch bedraagt € 54,95 per persoon

inclusief de volgende drankjes: koffie, thee, bier van het vat, fris en huiswijn, welke u tussen 12.00 en 16.00 uur zelf aan de bar kunt halen.

Wij serveren een kinderbuffet, bestaande uit:

Frikadel, kroket, kipschnitzel, knakworst, frites, mayonaise, appelmoes en een kinderijsje.

De prijs van dit kinderbuffet bedraagt € 15,25 per persoon inclusief frisdranken tussen 12.00 en 16.00 uur

 

Reserveren is noodzakelijk, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. ‘Paasbrunch’

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag

van een passend alternatief, maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering
Bij afmelding op de dag zelf zijn wij genoodzaakt 50% in rekening te brengen