Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.
PAAS MENU
1e en 2e Paasdag | 9 en 10 April 2023
1e voorgerecht *
Sashimi van zalm | Soja-gember-limoen-jus | Witlof | Appel
Wijn:Roero Arneis, Cascina Ghercina, Piemonte, Italie
2e voorgerecht
Asperges | Krulstaart achterham | Serranoham | Peterselie-ei | Krielaardappel | Botersaus
Wijn: Alvarinho. Coutada Velha, Alentejano, Portugal
Tussengerecht **
Dorade | Scampi | Paksoi | Pernodsaus met spinazie en kervel | Pijnboompitjes | Coulis van zwarte knoflook
Wijn: Chardonnay Adulation, Lodi, USA
Hoofdgerecht
Duet van lamsfilet en ‘Grain Fed’ Black Angus Tournedos | Rode wijn jus met tijm | In rode bietensiroop gekonfijte ui | Courgette uit de oven | Aardappelpuree met tuinbonen en couscous
Wijn:Nero di troia, Torrevento, Puglia, Italie
Nagerecht
Advocaatmousse | Crumble van pure chocolade | Belgisch chocolade ijs | Gebakken kokos-banaan | Rum Sabayon | Papaya-coulis
Wijn:Moscatel de Setubal, Portugal
De prijs van dit 5-gangen Paasmenu bedraagt € 65,00 per persoon.
3-gangen voorgerecht 1*, hoofdgerecht, dessert €46,50
4-gangen voorgerecht 1*, tussengerecht **, hoofdgerecht, dessert €56,50
5-gangen voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert €65,00
Wijnarrangement 3-gangen € 19,50
Wijnarrangement 4-gangen € 24,50
Wijnarrangement 5-gangen € 30,00
Dit menu serveren wij enkel per gehele tafel.
Eventuele allergieën / (di)eetwensen vernemen wij graag op voorhand.
Reserveer op tijd via de mail of telefonisch: 045-5715890 of info@derousch.nl
Kloosterkensweg 17
6419 Pj Heerlen
Facebook/derousch
Instagram/aubergederousch
Hotel
Henri Dunantstraat 1
6419 PB Heerlen
Facebook/hotelderousch
Instagram/hotelderousch
T +31 (0)45 571 58 90
info@derousch.nl
Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.