Paasmenu

Dit is het menu van 2020. Voor 2021 is het menu nog niet bekend. Zodra het menu af is kunt u dat hier vinden

 

1e en 2e Paasdag
Zondag 12 april en maandag 13 april

Kabeljauw carpaccio met gebakken asperges, groene olijfolie met bieslook, toren van courgettes en gele paprika begeleid door een lauwwarme mousseline met sushi-azijn

***

Cannelloni van kalfslende gevuld met antiboise en gemarineerde Pernodvenkel op rode paprika uit de oven met een gele paprika-mosterdsaus

***

Roodbaarsfilet op een puree van tuinbonen en glaskoolrabi met dille, Hollandse garnalen,  Roseval aardappel en groene asperges

***

Frozen smoothie van rood fruit met pink gin en limoen

***

Lamsfilet op rode wijnrabarber, sugar snaps, meiraap, een mosterdsaus met bleekselderij , kalfsfond en rucola of een milde Indiase curry

***

Cheesecake frambozentaartje met aardbeiencoulis, vanille ijs en mango

 

De prijs van dit 6-gangen Paasmenu bedraagt € 55,00 per persoon

2-gangen voorgerecht 1, hoofdgerecht, koffie € 37,95

3-gangen voorgerecht 1, hoofdgerecht, dessert € 43,00

4-gangen voorgerecht 1, voorgerecht 2, hoofdgerecht, dessert € 47,00

5-gangen voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert € 51,50