Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Paasmenu

PAAS MENU

1e en 2e Paasdag | 9 en 10 April 2023

1e voorgerecht *
Sashimi van zalm | Soja-gember-limoen-jus | Witlof | Appel
Wijn:Roero Arneis, Cascina Ghercina, Piemonte, Italie

2e voorgerecht
Asperges | Krulstaart achterham | Serranoham | Peterselie-ei | Krielaardappel | Botersaus
Wijn: Alvarinho. Coutada Velha, Alentejano, Portugal

Tussengerecht **
Dorade | Scampi | Paksoi | Pernodsaus met spinazie en kervel | Pijnboompitjes | Coulis van zwarte knoflook
Wijn: Chardonnay Adulation, Lodi, USA

Hoofdgerecht
Duet van lamsfilet en ‘Grain Fed’ Black Angus Tournedos | Rode wijn jus met tijm | In rode bietensiroop gekonfijte ui | Courgette uit de oven | Aardappelpuree met tuinbonen en couscous
Wijn:Nero di troia, Torrevento, Puglia, Italie

Nagerecht
Advocaatmousse | Crumble van pure chocolade | Belgisch chocolade ijs | Gebakken kokos-banaan | Rum Sabayon | Papaya-coulis
Wijn:Moscatel de Setubal, Portugal

De prijs van dit 5-gangen Paasmenu bedraagt € 65,00 per persoon.

3-gangen               voorgerecht 1*, hoofdgerecht, dessert                                                               €46,50
4-gangen               voorgerecht 1*, tussengerecht **, hoofdgerecht, dessert                                   €56,50
5-gangen               voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                €65,00

Wijnarrangement 3-gangen              € 19,50
Wijnarrangement 4-gangen              € 24,50
Wijnarrangement 5-gangen              € 30,00

 Dit menu serveren wij enkel per gehele tafel.
Eventuele allergieën / (di)eetwensen vernemen wij graag op voorhand.
Reserveer op tijd via de mail of telefonisch: 045-5715890 of info@derousch.nl