Rousch menu | April | Mei | Juni

Een sprankelende huiscocktail vooraf

 

Kabeljauw carpaccio met gebakken asperges, groene olijfolie met bieslook, toren van courgettes en gele paprika begeleid door een lauwwarme mousseline met sushi azijn
Begeleidende wijn: Altemura, Apulo, Fiano/Falanghina Salento, Italië

***

Hotdog van lamsfilet met groene asperges, paddenstoelen, rode uienchutney op courgettes met een truffelsaus
Begeleidende wijn: Wijn van de Sommelier (meerprijs per glas € 6,00)

***

Asperges met tonijn op Oosterse wijze, een Beurre blanc saus en rucola
Begeleidende wijn: Care, Chardonnay, Carinena, Spanje

***

Duet van kalfsoester van de kalfslende en ‘Grain Fed’ Black Angus tournedos op een puree met tuinbonen en bieslook, sugar snaps, rode paprika uit de oven, fris gemarineerde komkommer met wortelgel begeleid door een sjalotten-bleekselderij-rode wijnsaus met roze pepers
Begeleidende wijn: Panamera, Cuvee California, Lodi, Verenigde-staten

***

Pannacotta met een saus van roodfruit, chocolade ijs en een kleine roodfruitsalade
Begeleidende wijn: Brachetto, Grimaldi, Piëmonte, Italië  (meerprijs per glas € 6,00)

Dit ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden april, mei en juni 2020 (met uitzondering van de feestdagen) voor de prijs van € 57,00 per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee

 

Reserveren kan via 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl. Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’. Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief, maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!