Rousch menu | April | Mei | Juni

Een sprankelende huiscocktail vooraf

Mi-cuit van kabeljauw op een wortel-knolselderijcrème met anijs-champignons, gepofte gele paprika, rucola en basilicumolie

Begeleidende wijn: Altano, Douro, Portugal

***

Kalfsrosbief op een antiboise, gerookte kuikenborst en een kleine salade met tartufata dressing en mieriksworteldruppels

Begeleidende wijn:Vermentino  Montemassi, Toscane, Italië (Meerprijs per glas 5,50)

***

Gebakken asperges, carrés van tonijn met sesam- maanzaad, een sandwich van gerookte zalm met appel, limoen en dille en een lauwwarme  zoetzure puree van gele biet

Begeleidende wijn: Chardonnay, Mendoza, Valencia, Spanje

***

Black Angus tournedos met zoete aardappel, bimi, spaghetti van courgettes begeleid door een rode wijnsaus met eekhoorntjesbrood

Begeleidende wijn: Wijn van de Sommelier

***

Verse aardbeien met vanille ijs en een koude Pernodsabayon

Begeleidende wijn: Moscato d’Asti, Piemonte, Italië (meerprijs per glas €5,50)


Dit ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden April | Mei | Juni 2019 (met uitzondering van de feestdagen) aan onze à la carte gasten, voor de prijs van € 56,00 per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee.

Reserveren vóóraf kan direct via ons formulier
Bellen mag ook naar telefoonnummer 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.
Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon. Dit menu serveren wij enkel per hele tafel.

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief, maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!