Rousch menu | Januari | Februari | Maart |

Een sprankelende huiscocktail vooraf

 

Zalmcarpaccio op limoencrème met tartaar van tonijn, zoetzure komkommer en een wasabisaus
Begeleidende wijn: Marquesa de Atiza, Viura,  Carinena, Spanje

***

Rosbief van kalfsvlees op een paddenstoelenspread met zwarte knoflook en een salade met wasabisaus en miso
Begeleidende wijn: Wijn van de Sommelier (meerprijs per glas € 6,00)

***

Portobello gevuld met spinazie en geitenkaas, zoetzure chioggia biet en gebakken dorade geserveerd met een witte Portsaus met zwarte knoflook
Begeleidende wijn: Mendoza, Chardonnay, Valencia, Spanje

***

Tournedos met gebakken shiitake begeleid door een rode port-zuurkoolsaus met groene pepers en bosui, groene asperges en aardappelgratin
Begeleidende wijn: Codex, Cabernet/Merlot, Languedoc, Frankrijk

***

Omelet Sibérienne met een koude Grand Marnier sabayon met sinaasappelpartjes
Begeleidende wijn: Moscatel, Douro, Portugal(meerprijs per glas € 6,00)

Dit ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden januari, februari, maart 2020 (met uitzondering van de feestdagen) voor de prijs van € 57,00 per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee

 

Reserveren kan via 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl. Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’. Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief, maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!