Rousch menu | Januari | Februari | Maart |

Een sprankelende huiscocktail vooraf

Tataki van tonijn en gemarineerde zalm met Roma tomaten, een crème van avocado en wasabi mayonaise

Begeleidende wijn: Riesling Feinherb, Kalfellz, Mosel, Duitsland
***

Wildzwijnhaasje met een duxelles van paddenstoelen en gekarameliseerde witlof op een carpaccio van ossenhaas met tartufata-dressing, zoetzure pompoen en truffelolie

Begeleidende wijn: Luis Canas, Rioja, Spanje (meerprijs per glas €5,25)
***

Zeebaars en scampi op fijne groenten met aardappelgnocchi met een puree van gerookte schorseneren en bieslookolie

Begeleidende wijn: wijn van de sommelier

***

Reerugfilet met hete bliksem en gepofte tomaat begeleid door een rode wijnsaus met kalfsfond en cèpes geserveerd met een groentegarnituur

Begeleidende wijn: Gran Trio, Puglia, Italië

***

Taartje van witte en bruine chocolade met sinaasappel, Baileys sabayon, Oreo crumble en een coulis van mandarijn met vanille-ijs

Begeleidende wijn: Brachetto d’acqui, Piëmonte, Italië (meerprijs per glas €5,25)


Dit ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden Januari | Februari | Maart 2019 (met uitzondering van de feestdagen) aan onze à la carte gasten, voor de prijs van € 56,00 per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee.

Reserveren vóóraf kan direct via ons formulier
Bellen mag ook naar telefoonnummer 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.
Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon. Dit menu serveren wij enkel per hele tafel.

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief, maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!